Špela Grošelj v kopalkah: Kipeče obline so komaj ostale na svojem mestu, osupli boste, ko jo boste videli

Špela Grošelj v kopalkah: Kipeče obline so komaj ostale na svojem mestu, osupli boste, ko jo boste videli (foto: Profimedia) Profimedia
13. 7. 2020

Pevka Špela Grošelj ne skriva, da je poletje njen najljubši letni čas in da vedno komaj čaka, da pride ta čas v letu.

Špela Grošelj je prava lepotica, ki se lahko pohvali s sanjsko postavo, ki ji pristoji tako rekoč vsaka modna kombinacija.

V času poletja številni komaj čakajo, da bi jo lahko videli v kopalkah in to se je tudi zgodilo, ko se je v kopalkah pokazala na čudovitem Braču, kjer se je pretekle dni potepala s prijatelji. V belih enodelnih kopalkah je bila videti ne samo sanjsko, njena lepota je bila videti nezemeljska, njene kipeče obline pa so bile videti tako zelo bujne, da so kopalke komaj zadržale vse na svojem mestu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

...bare feet, ocean air & salty hair! 😻🌊 • #vacay #summer #spontaneous #trip #happytimes #sea #sun #fun #tranquility #serenity #timeofmylife

A post shared by Špela Grošelj (@spelagroselj) on

Špela je v te bele kopalke skočila že na začetku leta, ko je obiskala tople kraje, letos se je mudila v Vietnamu, kjer je osupljala s svojimi oblinami. Številni tega prizora še vedno niso pozabili, zato so navdušeni, da jim ga je Špela privoščila še enkrat.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Don't worry, beach happy! 💦☀️ • #vietnam #vacay #anthoiislands #islandhopping #beach #sea #summer #phuquoc

A post shared by Špela Grošelj (@spelagroselj) on

Priporočamo