Neverjetno! Tudi po dveh porodih je Iris Mulej v kopalkah taka, kot je bila prej, poglejte si to!

Neverjetno! Tudi po dveh porodih je Iris Mulej v kopalkah taka, kot je bila prej, poglejte si to! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
23. 5. 2022

Uf, priznamo, da se nam zdi hudo vroča dama!

Iris Mulej je že dvakrat mamica, a to se na njeni postavi niti malo ne pozna, kar je jasno takoj, ko si obleče kopalke. Še vedno je izjemno seksi, njena postava pa je vitka in čvrsta, kot da je mlado dekle!

Preberite še: Kopalke, ki jih je zase izbrala Tanja Žagar, so marsikateri padle v oči: Poglejte, zakaj

Pred kratkim je svoje sledilce in oboževalce razveselila s posnetkom, ki ga je objavila na svojem Instagram profilu. Na njem jo lahko občudujemo v črnih, seksi enodelnih kopalkah, ki njeni vitki postavi pristojijo kot ulite! Družbo ji dela čudovit pes pasme doberman in zdi se, da oba na vso moč uživata.

"Sonce je vedno močnejše, dan daljši... zato zaščitite svojo kožo, še posebej obraz, če želite ostati dlje časa mladostni. Jaz že leta zaupam le naravni kozmetiki," je med drugim zapisala Iris in tako razkrila, kako dobro zna poskrbeti zase. Seveda ob tem še pazi na prehrano in redno telovadi, rezultat pa je čudovita postava.

Naša nekdanja manekenka, ki je zdaj vplivnica in uspešna podjetnica, rada razkrije kakšno svojo lepotno skrivnost. Številne dame se zgledujejo po njej, saj je jasno, da dobro ve, kako ohranjati mladostno ter napeto kožo in lepo postavo.