Nezadržno se bliža finale Bara! Kdo bo zmagovalec?

Nezadržno se bliža finale Bara! Kdo bo zmagovalec? (foto: Planet Tv) Planet Tv
2. 1. 2019

Prvi dnevi novega leta bodo prinesli tudi novega zmagovalca ali zmagovalko Bara. Gostinstvo, spletke in zabavljaštvo – v Baru smo videli vse. A glavno nagrado bo na koncu odnesel le en. Za velikega zmagovalca ali zmagovalko Bara lahko glasujete že zdaj!

Glasovalne linije za velikega zmagovalca ali zmagovalko resničnostnega šova Bar so že odprte. Bo na koncu znova slavil moški, ali bo to ženska? Možnost, da domov odnesejo 50.000 evrov, ima šest tekmovalcev: Katarina, Kristian, Matej, Sandi, Srečko in Tea.

Glasovanje za favorita bo potekalo vse do finala, k telefonskim glasovom pa bo v finalu prištet tudi zaslužek v Baru, pretvorjen v glasove. Vseh šest finalistov tako tekmuje vsak zase in si prizadeva za čim večji zaslužek. Glasovanje poteka prek SMS, 090 in USSD, več informacij o glasovanju je na voljo na naši spletni strani.

Veliki zmagovalec ali zmagovalka Bara bo znana že v finalni oddaji, ki bo v soboto, 5. januarja, ob 20.00 na Planetu.

Poleg glasovanja za zmagovalca ali zmagovalko Bara pa so odprte tudi prijavnice za 3. sezono šova The Biggest Loser Slovenija. Posamezniki, ki si resnično želijo napovedati boj odvečnim kilogramov, lahko tako izkoristijo priložnost za sodelovanje v šovu, ki lahko spremeni njihovo življenje.

Značke: Bar finale