Ni šlo po načrtih! Henrik Lutz se je lani lepo zredil, na 151 kilogramov

Ni šlo po načrtih! Henrik Lutz se je lani lepo zredil, na 151 kilogramov (foto: Goran Antley) Goran Antley
15. 1. 2020

Vsi tisti, ki smo spremljali šov The Biggest Loser Slovenija, kjer je v ospredju le ena stvar - hujšanje, še kako dobro poznamo Henrika Lutza, ki naj bi hujšal vse od takrat, odkar je vstopil in izstopil iz tega odmevnega šova.

A kot je dan ali dva nazaj na svojem facebook profilu zapisal sin mesarja, ki je pojedel že več mesa, kot ga bo večina ljudi v vsem svojem življenju, je še daleč od zastavljenega cilja 99 kilogramov. "Mineva dve leti od finala prve sezone The Biggest Loser Slovenija, na katerem sem imel 125 kilogramov, le 10 kilogramov manj, kot jih imam danes. To niti ni slabo, vendar sem še daleč od zastavljenega cilja 99 kilogramov," je na facebooku priznal Henrik Lutz, katerega telesna teža je ob prvem vstopu v hišo The Biggest Loser Slovenija znašala 170,2 kilograma. Ob zadnjem izhodu - glede nato, da je sodeloval v dveh sezonah - pa je imel nekaj več kot 125 kilogramov.

Sedaj, ko šova ni več, je Lutz še kako zadovoljen, da se ni zredil nazaj na 195 kilogramov, kolikor jih je tudi že imel pred šovom. Za to se lahko, tako Henrik, zahvali Dragu Adamiču iz Sport Cluba Ljubljana. A zadovoljstvo ni najlepše, saj kljub rednemu vsakodnevnemu treningu lani ni več hujšal: "Nisem se dovolj pazil pri hrani. Čez poletje sem se celo zredil na 151 kilogramov. Sedaj spet počasi znižujem."

Henrik ob tem upa, da bo imel letos dovolj poguma, da mu vendarle uspe, ob tem pa je za zaključek, ob večnih mislih na Indiro, še dodal: "Ob tej priližnosti pozivam sotekmovalce, da tudi sami razkrijete svojo trenutno telesno težo. Če ne želite pa vsaj pri sebi naredite inventuro. Za vzgled sta nam vsekakor Aleš Hrvatin Lujko in Indira Ekić. Čestitke tudi vsem ostalim, ki se po dveh letih še niste nazaj zredil in se še vedno borite ... Ne pozabite, kar sem vam povedal že v šovu ... pravi zmagovalci bodo vsi tisti, ki bodo tudi po petih letih od finala ostal suhci. Šele takrat se bo pokazalo, kdo je osvojil nove zdrave prehranjevalne navade in kdor je zašel na stara pota!"

Priporočamo