Nick Domes, sin Miša Kontreca: "Odraščal sem brez mame, velikokrat sem bil tudi tarča žaljivk."

29. 10. 2023
Deli
Nick Domes, sin Miša Kontreca: "Odraščal sem brez mame, velikokrat sem bil tudi tarča žaljivk." (foto: Sandi Horvat)
Sandi Horvat

Nick Domes, sin znanega slovenskega glasbenika, ki se je letos širši publiki predstavil tudi v šovu Slovenija ima talent, predstavlja svoj glasbeni prvenec z naslovom Pregorel.  

Sin znanega slovenskega glasbenika Miša Kontreca tako stopa na samostojno glasbeno pot s prvencem z naslovom Pregorel. Za pesem je posnel tudi videospot. Širši publiki letos predstavil tudi v šovu Slovenija ima talent. Kljub temu, da žiranta Andreja Škufce ni prepričal, pravi, da z odra ni odšel razočaran.

Sandi Horvat
Ta znani par je veljal za trdnega, zato je presenetljiva novica o njuni ločitvi toliko večji šok za vse!

"Zavedam se, da vsem ne moreš biti všeč. Vzponi in padci so sestavni del življenja pa tudi glasbene kariere. Hvaležen sem za vse pohvale, še več mi pa pomeni konstruktivna kritika - saj mi omogoča napredek in rast. Že to, da sem stopil na oder Talentov, je bil zame velik korak. Pogum sem namreč zbiral zelo dolgo," je o nastopu v šovu Slovenija ima talent povedal Nick in dodal: "Moj cilj je, da se bom nekoč ukvarjal samo z glasbo. Vem, da je za to potrebno ogromno odrekanj in trdega dela in pripravljen sem na to. Verjamem, da je pred mano dolga, naporna, a hkrati zelo lepa pot."

Sandi Horvat

“Lahko rečem, da mi je bila glasba položena v zibelko, saj sem celo življenje na nastopih spremljal svojega očeta, ki je moj največji vzornik. Z njim imam zelo močno vez. Odraščal sem brez mame, samo s svojim očetom, dedkom in babico. Oče je odigral res pomembno vlogo v mojem življenju in priznam, da brez njega ne bi bil takšna oseba, kot sem danes. Vedno znova povem, da mi je dal najlepše darilo v življenju. Nikoli ni nehal verjeti vame.  

Sandi Horvat

Zaradi naše narodnosti sem bil v šoli večkrat tarča žaljivk, seveda se to dogaja še danes, vendar sem se s tem nekako naučil živeti. Moja terapija je glasba. Ko stopim na oder, pozabim na vse, kar se dogaja okoli mene. Glasbi se popolnoma prepustim in najbrž me tudi zato tako osrečuje. Zase pravi, da ni pevec, ampak glasbenik, ki rad poje. Z glasbo se ukvarja že petnajst let in igra tri inštrumente: klavir, kitaro in harmoniko. Že od nekdaj si želi samostojne glasbene kariere in igrati glasbo, ki ga polni z energijo. “To sta zame zagotovo pop in rock," nam pove 25-letni glasbenik.   

Sandi Horvat

Odraščal je z glasbo Queenov, Guns N’Roses, Bon Jovi-ja, ... “Zagotovo je moj največji glasbeni idol Freddie Mercury,”še doda. Nick sicer dela v vrtcu kot pomočnik vzgojitelja. “To delo me izredno veseli. Rad sem v družbi otrok, ki so iskreni in pristni. Skupaj veliko pojemo, vedno pa me z navdušenjem poslušajo, ko jim kaj novega zaigram.Zame je to eden lepših prizorov,” zaključi.   

BONUS VIDEO: Jani Brajkovič iskreno o zlorabi športa in bulimiji.