Nik Kavčič: Se je spet zredil?!

Nik Kavčič (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Nova
14. 5. 2013

Nik Kavčič, eden izmed vidnejših tekmovalcev iz šova Gostilna išče šefa, se že od rane mladosti bojuje z odvečnimi kilogrami.

Od leta 2006, ko je začel hujšati, je v petih letih shujšal za 98 kilogramov, prestal dve težki operaciji, med drugim odstranitev odvečne kože, konec lanskega leta pa nam je pojasnjeval, da ga zdaj čaka še dolgo preoblikovanje telesa in delo v fitnesu. Nik je hkrati obiskoval kar dva fitnesa in pod strokovnim nadzorom začel preoblikovati telo.

Tudi on je bil prejšnji teden gost odprtja novih prostorov sotekmovalcev Teje in Janija, in ker je pridobil res očitno več telesne mase, smo ga povprašali, naj nam zaupa kaj več. Povedal je, da je trenutno zelo aktiven in da intenzivno dela na svoji mišični masi:

"Seveda delam pod strokovnim nadzorom, jem proteine, popiti pa moram še ogromne količine vode, tja do osem litrov na dan, zato me je kar malo napihnilo. To bom nadaljeval še dva meseca, potem bo konec. Nisem se zredil, samo na svoji definiciji telesa delam, in taka je pot do tja."