Nika Ambrožič Urbas je pokazala zapeljivo spodnje perilo

Nika Ambrožič Urbas je pokazala zapeljivo spodnje perilo (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
5. 11. 2019

Televizijska zvezdnica, kreativka in modna strokovnjakinja Nika Ambrožič Urbas si rada vzame čas samo zase in se pusti razvajati in uživati v vsakem prostem trenutku.

Nika Ambrožič Urbas je znana po svojem prefinjenem modnem okusu, ki ji ga mnoge zavidajo in verjetno jih ni malo, ki bi si želele imeti njeno garderobno omaro. Še posebej pa je nedavno zapeljevala v črnem, prozornem, spodnjem perilu. Verjetno jih ni bilo malo, ki so si njeno fotografijo na Instagramu večkrat pogledali. 

A Nika je praznike izkoristila tudi za nekaj predaha in se posvetila zgolj sebi in negi svojega telesa. Modna strokovnjakinja si rada vzame čas zase in se posveča svojemu telesu, ki ga izredno disciplinirano neguje in mu namenja vso potrebno nego.

No, številne se sprašujejo, kako je mogoče, da je vedno videti tako zelo sveže in spočito, a verjetno se ključ skriva v trdi disciplini in pa seveda zares dobrih genih. Prepričani smo, da Nika še kako pazi, kaj se znajde na njenem jedilniku in da skrbi, da so na njenem krožniku vedno zdrave prehranske izbire. Trud se ji še kako obrestuje, saj je videti zares izvrstno.