Nika Ambrožič Urbas priznala, da zaradi obilice dela pregoreva

Nika Ambrožič Urbas priznala, da zaradi obilice dela pregoreva (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
22. 10. 2019

Televizijska zvezdnica, kreativka in modna strokovnjakinja Nika Ambrožič Urbas je imela vsega preveč in se je odločila vzeti nekaj časa samo zase.

"Dosegla sem točko, ko čutim, da si moram vzeti nekaj več časa zase. Umiriti se moram. Jesen in pomlad sta obdobji, ko zaradi obilice projektov skoraj praviloma pregorevam, z leti pa sem se naučila umakniti se, revitalizirati in znova zadihati na polno. Le tako lahko poskrbim za polno delovanje svojega telesa. Z občutkom zase in umirjenostjo pa se tudi bolj polno zavedam trenutka in tako uživam v svojem delu," je svojo izpoved na Instagramu začela modna navdušenka Nika Ambrožič Urbas.

"Pravzaprav iz tega lahko razvijem nasvet: ne dovoli, da bi ti vsakodnevna preobremenjenost vzela užitek, ki ga prinaša tvoja ustvarjalnost. Tudi ti redno prakticiraš time-off obdobja? Moje današnje se je začelo z nego obraza, sledilo je nežno in povsem diskretno ličenje, zdaj pa je čas za en dolg sprehod. Ponedeljek je lahko tudi tak," je bila odločna Nika.

Verjetno jih ni malo, ki so se še kako našli v njenem zapisu, saj velikokrat zaradi obilice dela kar pozabimo nase in na svoje potrebe. Zato velja večkrat sebe postaviti na prvo mesto in se naučiti poslušati svoje telo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dosegla sem točko, ko čutim, da si moram vzeti nekaj več časa zase. Umiriti se moram. Jesen in pomlad sta obdobji, ko zaradi obilice projektov skoraj praviloma pregorevam, z leti pa sem se naučila umakniti se, revitalizirati in znova zadihati na polno. Le tako lahko poskrbim za polno delovanje svojega telesa. Z občutkom zase in umirjenostjo pa se tudi bolj polno zavedam trenutka in tako uživam v svojem delu. Pravzaprav iz tega lahko razvijem nasvet: ne dovoli, da bi ti vsakodnevna preobremenjenost vzela užitek, ki ga prinaša tvoja ustvarjalnost 💛 Tudi ti redno prakticiraš time-off obdobja? Moje današnje se je začelo z nego obraza, ki sem ga pocrkljala z najljubšimi izdelki @loccitane_si sledilo je nežno in povsem diskretno ličenje, zdaj pa je čas za en dolg sprehod. Ponedeljek je lahko tudi tak!💆🏼‍♀️💅🏻🧸💜🕊 • #loccitaneSI #loveloccitane #BlueImmortelle #IntenseBlendForLife (ad) • • • #lepota #kozmetika #beautycare #beautycommunity #howyouglow #skincare #skincareroutine #skinessentials #beautytip #pursuepretty #thatsdarling #thelifestyle #alliseeispretty #nikaurbas #skincaredaily #skincarelover

A post shared by Nika Ambrozic Urbas (@nikaurbas) on