Nika Ambrožič Urbas razkrila svoj recept za vedno sijočo kožo obraza

Nika Ambrožič Urbas razkrila svoj recept za vedno sijočo kožo obraza (foto: POP TV) POP TV
11. 9. 2019

Nika Ambrožič Urbas izjemno skrbno neguje kožo obraza in iz leta v leto svojo večerno rutino še nadgrajuje.

Televizijska zvezdnica, kreativka in modna strokovnjakinja Nika Ambrožič Urbas je znana po svoji večni eleganci in vedno popolnem make upu. Svoji koži namenja veliko časa, še posebej dosledna pa je pri svoji večerni rutini, ki je nikoli ne preskoči.

"Ugotavljam, da čiščenju obraza namenjam skoraj toliko časa kot samemu ličenju - kar je veliko. Ampak ravno to je tisto, kar je v veliki meri zaslužno za mojo lepo kožo. Tej rutini se še toliko bolj posvečam zlasti, ker so v zadnjih letih ličila zaradi izpopolnjenih formulacij postala izjemno obstojna. Svoj proces čiščenja obraza delim na več korakov. Prvi je ta, da v obraz vmasiram čistilno mleko, ki raztaplja tisti vrhnji sloj ličil: puder, rdečilo, osvetljevalce. Mleko nežno vmasiram v obraz, počakam nekaj trenutkov, nato pa ga odstranim z vatko - tisto večje velikosti. Kljub temu, da sem skozi leta svojo lepotno rutino občutno nadgradila z različnimi vrstami kozmetičnih izdelkov, začetni proces s čistilnim mlekom ostaja nespremenjen," je svoje male lepotne skrivnosti razkrila Nika, ki se je po letih bivanja v Londonu nedavno vrnila v Ljubljano.

Nika ima zares sijočo polt in številni so presenečeni nad njenim mladostnim videzom. Vsekakor lepa koža ni stvar naključja in Nika se tega zelo zaveda, zato ji namenja veliko časa, trud pa se ji še kako obrestuje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ugotavljam, da čiščenju obraza namenjam skoraj toliko časa kot samemu ličenju - kar je veliko. Ampak ravno to je tisto, kar je v veliki meri zaslužno za mojo lepo kožo. Tej rutini se še toliko bolj posvečam zlasti, ker so v zadnjih letih ličila zaradi izpopolnjenih formulacij postala izjemno obstojna. Svoj proces čiščenja obraza delim na več korakov. Prvi je ta, da v obraz vmasiram čistilno mleko, ki raztaplja tisti vrhnji sloj ličil: puder, rdečilo, osvetljevalce. Te dni z navdušenjem odkrivam kremasto mleko za čiščenje @loccitane_si obogateno s figo in medom. Sprošča me in pomirja (tudi zaradi vonja). Njegova tekstura je rahla, svilnata, ob stiku s kožo pa doživim prijeten hladilni občutek. Mleko nežno vmasiram v obraz, počakam nekaj trenutkov, nato pa ga odstranim z vatko - tisto večje velikosti. Kljub temu, da sem skozi leta svojo lepotno routino občutno nadgradila z različnimi vrstami kozmetičnih izdelkov, začetni proces s čistilnim mlekom ostaja nespremenjen.💎 • • • #loccitaneSI #loveloccitane #BlueImmortelle #IntenseBlendForLife #lepota #kozmetika #beautycare #beautycommunity #howyouglow #skincare #skincareroutine #skinessentials #beautytip #pursuepretty #thatsdarling #thelifestyle #alliseeispretty #nikaurbas #skincaredaily #skincarelover

A post shared by Nika Ambrozic Urbas (@nikaurbas) on

Priporočamo