Nika Ambrožič Urbas v pričakovanju tople pomladi

Nika Ambrožič Urbas v pričakovanju tople pomladi (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
Vir: Nova
19. 3. 2018

Na male zaslone je znova prišel plesni šov Zvezde plešejo, ki ga spremlja tudi lanska sodnica, podjetnica in slovenska modna oblikovalka Nika Ambrožič Urbas, ki živi v Londonu.

Skupaj z možem Matjažem se že veselita pisane in plesne pomladi. "Razen nekajdnevnega hladu ob koncu februarja je bila zima v Londonu zelo mila in skoraj kar prijetna," sta nam zaupala na vprašanje o letošnji zimi v Londonu.

"V zadnjem obdobju zimo in zimski London doživljava zelo romantično, še zlasti trije letošnji celo malce zasneženi dnevi so bili taki. Nasprotno pa je bilo pred leti, ko naju je v starem stanovanju pogosto kar pošteno zeblo. Ko se ozirava nazaj v čase, ko sva se kot sveža preseljenca šele postavljala, kot pravimo, na noge, pa naju pogosto objamejo posebni občutki. Hvaležna sva, da nama je uspelo doseči to, v čemer lahko zdaj uživava," doda še Nika, ki neizmerno uživa ob prihodu pomladi. "Daljši dnevi prinašajo več svetlobe. Ne nazadnje veliko raje šivam pri dnevni luči," doda Nika. Matjaž pa, da mu je veliko lažje na nogometnih tekmah, ki jih spremlja kot novinar.

Foto: Mediaspeed

Priporočamo