Nika Čukur, soproga 6pack Čukurja naravnost žari, videti je fenomenalno!

6 Pack Čukur in bodoča žena Nika (foto: Grega Gulin) Grega Gulin
30. 7. 2021

Koronski časi so prinesli tudi pomanjkanje družabnih dogodkov, na katerih smo lahko občudovali znane Slovenke v lepih večernih oblekah.

A zdaj je tega (vsaj začasno) konec, prireditve in dogodki potekajo ob upoštevanju protikoronskih pravil, mi pa spet lahko uživamo v pogledu na lepe Slovenke. Med slednje zagotovo spada soproga glasbenika 6pack Čukurja, Nika Čukur, ki smo jo že kar malce pogrešali.

Predlani je ta znani medijski par dobil hčerkico Floro, ki poskrbi za to, da jima ni nikoli dolgčas. Postavni Niki je po porodu ostalo nekaj odvečnih kilogramčkov, a zdaj je to očitno že zgodovina. Malce smo pobrskali po njenem profilu na Instagramu in ostali odprtih ust! Nika je očitno izklesala svojo postavo, saj je vitka in mladostna, videti je, da je s seboj zelo zadovoljna.

In kako ne bi bila? V svojem življenju resnično uživa, z možem sta si ustvarila družinico in še vedno sta povezana tako, kot sta bila na začetku. Morda je vse našteto "krivo" za njen bleščeč videz, ki ga je čudovita kreacija, katero nosi, še bolj poudarila. Črna barva ji izjemno pristoji in poudari njeno vitko figuro ter ozek pas. Očitno je, da je s telovadbo in pravilno prehrano poskrbela zase in svoje dobro počutje - tako pa je tudi prav. Bravo, Nika!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by nika pika (@nikapikacukur)