Nika in Matjaž Ambrožič sta v Slovenijo prišla z razlogom

Nika in Matjaž Ambrožič sta v Slovenijo prišla z razlogom (foto: Story) Story
Vir: Story
23. 4. 2016

Te dni sta v Sloveniji modna kreatorka in ustanoviteljica modne znamke Marija Moderna ter kreativna direktorica za modne dodatke pri luksuzni znamki Timotthy Oulton Nika Ambrožič Urbas in novinar ter urednik portala, namenjenega nogometni premier ligi, Matjaž Ambrožič. Zakaj sta tokrat v Sloveniji sta nam zaupala.

Oba že zavidljivo število let živita in ustvarjata v Angliji, natančneje v Londonu, kjer sta si ustvarila drugi dom. Naš 'power couple', kot ju v svetu imenujejo, čaka nekaj poslovnih sestankov, se pa zelo veselita tudi ustvarjanja potopisa za znano avtomobilsko znamko, s katero kreativno sodelujeta.

"V Ljubljani sva tokrat po treh mesecih. Nazadnje sva bila januarja, in sicer takoj po novoletnih praznikih. Preprosto ne marava gneče na letališčih (Nika ima zaradi vsakomesečnih poti na Kitajsko te razumljivo še preveč), božične in novoletne praznike pa tako ali tako rada preživljava v Londonu, kjer je vedno zelo lepo. Obenem pa sem imel, tako kot vsako leto, ob koncu decembra in na začetku januarja veliko dela s poročanjem o nogometu, kajti tekme angleške lige, ki jih redno obiskujem, so takrat še bolj pogoste," nam je zaupal Matjaž in nadaljeval: "Medtem ko sva ob zadnjem obisku največ časa preživela z družino, pa je razlog za aprilsko pot rojstvo Nikine, torej tudi moje nečakinje. Zdaj že veva, da bova Nikino sestro Jano, umetniško direktorico in fotografinjo pri znamki Marija Moderna, obiskala že v porodnišnici. Veselje ob tem je izjemno."

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story16/2016

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 16/2016

Story 16/2016, od 14. 04. 2016