Nika Kljun je mamo spravila v jok

Nika Kljun (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Lea
15. 1. 2014

Nedavno je Janja Pušl praznovala 50 let. Za prijatelje, sorodnike in sodelavce je priredila veliko zabavo kar v njeni plesni šoli Bolero. Vse lepo in prav, le nekdo je manjkal na zabavi ‒ njena hči Nika.

Nika namreč živi in dela v Los Angelesu in je mami povedala, da žal ne bo mogla priti v Slovenijo, a da je v mislih z njo. Vendar se je pozneje na zabavi izkazalo, da je šlo le za veliko Nikino skrivnost.

Janji so sodelavci namreč pripravili bogat prograam, poln plesa, med drugim je v dvorano v plesnem paru z Zoranom Kljunom, Janjinim nekdanjim možem in solastnikom plesne šole Bolero, priplesala skrivnostna plesalka z zakritim obrazom in oblečena v Janjino prvo razkošno plesno obleko.

Ko je ta po nekaj plesnih obratih odvrgla masko, je Janja šokirano ugotovila, da je to pravzaprav njena hči Nika. Presenečenje je uspelo in presrečna mama Janja zaradi veselja in sreče ni mogla zadržati solz.

Pravzaprav so si solze brisali skorajda vsi navzoči, saj je bil trenutek tako nabit s čustvi med mamo in hčerjo, ki sta že od nekdaj izjemno povezani in ljubeči.