Nika Kljun: Očarala Jennifer Lopez!

Vir: Story
7. 2. 2011

Odkar se je hiphop diva Nika Kljun preselila v Los Angeles, se njena kariera vzpenja s svetlobno hitrostjo. Snemala je film z Justinom Timberlakom, videospot z Jennifer Lopez in bila na avdiciji za spot z Britney Spears.

Kljub uspehom pa Nika, ki je sredi januarja dopolnila 23 let in uči v priznanem plesnem centru IDA v središču Hollywoda, pravi, da je to šele začetek. “Ljudje govorijo o dosežkih, rdečih preprogah, prijetnem vremenu, slavi, a moraš biti precej z nogami na realnih tleh in slediti samemu sebi. Tukaj si lahko srečen že samo, če imaš delo. Če pomislim, kaj vse sem že doživela v tako kratkem času, se še meni zdi skoraj nemogoče, a tukaj ni časa za sanjarjenje.”

Kot sanje pa se ji je zdel dan, ko je pred tedni v znani diskoteki snemala videospot s pevko Jennifer Lopez. Latino lepotica jo je opazila že na avdiciji in jo takoj izbrala, da odigrata tudi skupni prizor. Tako jo je imela Nika priložnost spoznati tudi od blizu. Sodelovati z zvezdo takega kova, ki ne dopušča nepopolnosti, pomeni velik pritisk, zato je imela tudi Nika nekaj treme. “Vsakič, ko so rekli ‘akcija’, me je stisnilo v želodcu. Še zdaj ne vem, ali zaradi sreče ali nervoze, a stisnilo me je! (smeh)”

Nova Story že v prodaji

Story