Nika Kljun je razpeta med Slovenijo in Ameriko

25. 11. 2017 | Vir: Lady
Deli
Nika Kljun je razpeta med Slovenijo in Ameriko (foto: Marko Delbello Ocepek)
Marko Delbello Ocepek

Slovenska ambasadorka plesa in mednarodna koreografinja Nika Kljun je v svojem natrpanem urniku znova našla čas za obisk rodne domovine in razveselila plesalce z dvema odličnima delavnicama.

V plesnem Centru Bolero so se ob začetku šolskega leta zbrali ljubitelji plesa in se dobre tri ure potili pod taktirko Nike ter njenega asistenta iz Amerike Valentina Vladimirova. Več kot 140 obiskovalcev je začutilo ljubezen do plesa, ki jo oddaja ne le Nika, ampak Bolerov celotni tim.

Barbee Šuštaršič, Ana Vodišek, Matevž Česen in Jan Ravnik so le nekatera zveneča imena slovenske plesne scene, to sezono pa se jim pridružuje tudi svetovni prvak v standardnih in latinskoameriških plesih Miha Vodičar.

"Ponosna sem, da imamo v Boleru tako dobro in strokovno ekipo trenerjev, ki delajo s srcem in predanostjo plesu in svojim plesalcem. To je naš ključ do uspeha, ki ga žanjemo vsa ta leta. Motivirani Bolerovi plesalci so teden zatem na svetovnem prvenstvu na Češkem osvojili kar tri zlate, tri srebrne in eno bronasto medaljo v kategorijah Street dance show, pod vodstvom hiphop trenerk Ane Vodišek in Barbee Šuštaršič," je ponosno povedala Janja Pušl, ustanoviteljica in solastnica Bolera.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk