Nika Kljun: Sodelovala z Willom Smithom!

30. 7. 2018 | Vir: Story
Deli

Svetovno nogometno prvenstvo, ki je letos potekalo v Moskvi, se je končalo in del velikega spektakla je bila tudi slovenska plesalka Nika Kljun, ki je dobila svojo priložnost!

Nika, ki že vrsto let dela in ustvarja v meki plesne in zvezdniške industrije Los Angelesu, ima polne roke dela in ob zasedenem urniku je prišla ponudba, ki je ni mogla zavrniti. Nika naj bi namreč pripravila koreografijo za spektakularno zaključno slovesnost, na kateri so nastopila slovita imena svetovne glasbe in plesa. Nika ima v dolgoletni plesni karieri že številne osvojene stopničke v družbi glasbenih in filmskih zvezdnikov. Sodelovala je že z Beyonce, Justinom Bieberjem, skupino Black Eyed Peas, Jennifer Lopez ..., nedavno pa je s svojo plesno koreografijo in plesnimi koraki navdušila tudi Enriqueja Iglesiasa.

Slovenska koreografinja tako pušča pečat v plesni industriji, zdaj pa je navdušila še v Rusiji, kjer je pripravila koreografijo od zaprtju svetovnega nogometnega prvenstva. Nika je priznala, da je bil projekt zelo obsežen in da podobnega še ni imela.

"Dela je bilo ogromno, veliko neprespanih noči, ampak smo se vsi veselili končnega izdelka, predvsem pa sodelovanja z Willom Smithom," je zaupala Nika. Prav Will Smith je namreč izvedel uradno pesem prvenstva Live it up s pevcem Nickyjem Jamom in kosovsko glasbenico Ero Istrefi.

Ob Nikinem boku pa je bil tudi njen partner Sony Fredie Pedersen, ki je Niki pri spektaklu pomagal in prevzel vlogo asistenta. Nika se je že dan po nastopu na svetovnem prvenstvu vrnila v Los Angeles, kjer so jo spet čakale druge obveznosti, tako da veliko prostega časa za počitek ne bo, počitnice pa jo čakajo šele jeseni. Pred kratkim je slovenska plesalka sicer sodelovala z igralcem Seanom Hayesom, ki so ga oboževalci serije Will & Grace spoznali v vlogi Jacka, konec julija pa jo čaka največji plesni festival na svetu Dancer Palooza, ki bo potekal v San Diegu. Nika je namreč dobila priložnost, da vodi svojo plesno konvencijo, kjer bo predstavila jazz-funk plesni stil, poimenovan Viva la Nika.

Besedilo: MIMA // Fotografije: osebni arhiv, Profimedia

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan

Cosmopolitan

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Cosmopolitan16/2018

Naročite se na revijo Cosmopolitan:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 16/2018

Story 16/2018, od 19. 07. 2018