Nika Urbas je zase našla POPOLNE kopalke, številne jo bodo hotele posnemati, nam so izjemno všeč

Nika Urbas je zase našla POPOLNE kopalke, številne jo bodo hotele posnemati, nam so izjemno všeč (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
23. 6. 2022

Priznamo, da nas je s svojo izbiro čisto navdušila, verjetno bo tudi vas, če iščete pravi model kopalk zase.

Nika Urbas, naša modna poznavalka in vplivnica, zna lepo poskrbeti zase in za vedno odličen ter eleganten videz. Nič drugače ni, ko gre za kopalke. Izbiri posveti kar nekaj časa in vedno najde takšne, ki ji pristojijo kot ulite. Sama nima nobenih težav, ko je treba obleči ta kos oblačila, saj skozi celo leto vzorno skrbi za svoje telo - z redno in naporno vadbo ter pravilno prehrano. Marsikdo ji zavida predanost in disciplino, a sama dobro ve, da brez tega preprosto ne gre.

Te kopalke so na Niki Zorjan videti sanjsko, barva pa noro lepa, saj pristoji rahlo zagoreli polti - in čvrsti postavi!

Svoje nove kopalke je pokazala sledilkam na Instagramu, kjer je objavila nekaj čudovitih fotografij. Odločila se je za bordo rdečo barvo, ki plavolaskam izredno lepo pristoji. Zgornji del je malce poseben, saj ima naramnice v obliki rokavčkov, spodnji del pa je v obliki bikink. V tem modelu do izraza pride Nikin vitek pas, barva pa poudari njeno nežno, svetlo polt.

"Na začetku sezone si rečem, da bo en komplet povsem dovolj. Dokler sredi poletja ne ugotovim, da mi kopalk še vedno manjka... Zame so kopalke bližnjica do optimalnega občutka svobode, ki ga začutiš, ko ti telesa ne prekrivajo sloji tkanin," je zapisala odlično razpoložena Nika.

Prepričani smo, da bo pri njej marsikatera dama našla modni navdih zase in izbrala kakšen podoben model, ki je v tej sezoni res v trendu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Ambrozic Urbas (@nikaurbas)