Nika Urbas Ambrožič: Motivi, ki asociirajo na umetnost, so pri meni vedno na prvem mestu

Nika Urbas Ambrožič: Motivi, ki asociirajo na umetnost, so pri meni vedno na prvem mestu (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
27. 11. 2019

Medijska osebnost in modna strokovnjakinja Nika Ambrožič Urbas je znana tudi po tem, da je na družbenih omrežjih vedno polna nasvetov. S svojim ženstvenim slogom in prefinjenostjo je osvojila tako žensko kot tudi moško publiko, ki ji z veseljem sledijo.

In ker smo že vstopili v hladno jesen, zima pa je pred vrati, so temu primerna tudi naša oblačila, med katerimi so tudi vedno topli puloverji. In ravno slednjega, ki je prav poseben, si je omislila Nika Ambrožič Urbas.

"Vsako jesen si omislim nov pulover z močnim motivom - tale je moj letošnji, iz Name. A ni tako zelo 'Picasso' - ta motiv, ta grafičnost! To sem jaz! Ni skrivnost, da imam rada cvetlične vzorce, pa črte in karo...ampak motivi, ki asociirajo na umetnost so pri meni vedno na prvem mestu!" je vse skupaj opisala modna strokovnjakinja, ki zna vedno poskrbeti za pravo kombinacijo. Sploh z modnimi kombinaciji imajo probleme tako ženske kot moški, saj mnogi nase navlečejo prav vse, ne vedoč, da vse pa res ne gre skupaj. In ravno zaradi tega so takšni nasveti, kot jih vsak dan ponuja na družbenih omrežjih Nika Ambrožič Urbas, še kako dobrodošli in hkrati estetsko dovršeni.