Nika Urbas navdušila z izklesanim trebuščkom, marsikatera ji zavida tako lepo postavo

16. 9. 2022
Deli
Nika Urbas navdušila z izklesanim trebuščkom, marsikatera ji zavida tako lepo postavo (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Če na teh prizorih ni videti kot prava fatalka, pa tudi nič ne rečemo!

Telovadba je stalnica v življenju Nike Urbas, naše vplivnice in modne poznavalke, ki se je številni dobro spomnijo iz šova Zvezde plešejo, kjer je nastopala v vlogi žirantke. Že takrat je številne navdušila s svojim videzom, eleganco in izbranimi, modnimi oblekami, v katerih se je pojavila pred kamero.

Preberite še: Anja Ramšak v tej ultra kratki obleki pokazala sanjske noge, a veter bi utegnil razkriti še več

Zdaj pa se marsikatera dama zgleduje po njej, ko gre za zdrav odnos do svojega telesa. Nika namreč na Instagramu pogosto objavlja prizore, na katerih jo lahko vidimo v telovadnici, kjer se še kako trudi ohranjati svojo vitko postavo. To pa rada pokaže v izbranih kosih, tudi v športnih oblačilih, saj je med vadbo rada videti dobro. Pred kratkim je svojim sledilkam pokazala opremo, ki jo je izbrala zase - gre za lep in funkcionalen športni modrček in udobne pajkice.

"Kdaj raje telovadiš - zjutraj ali zvečer? Zapiši v komentar - za spodbudo vsem, ki se zdajle odločajo za trening. Mamo to!," je vzpodbudno zapisala ob prizorih, ki so marsikoga očarale. Nika je pokazala svojo čvrsto postavo brez trohice maščobe in zagotovo ima postavo, ki ji jo zavidajo precej mlajša dekleta.

Ni kaj, res se gre zgledovati po njej - s pomočjo telovadbe ohranjamo vitalnost in mladosten videz, počutje pa je naravnost odlično. Vse našteto pa se še kako pozna, kajne? Tudi na razpoloženju!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Ambrozic Urbas (@nikaurbas)