Nika Urbas oblekla VROČE in hudo seksi perilo, take je še niste videli (zmešala je številne glave)

16. 2. 2023
Deli
Nika Urbas oblekla VROČE in hudo seksi perilo, take je še niste videli (zmešala je številne glave) (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

V tej opravi je res bila ... prava seksi Valentinčica!

Naša modna poznavalka, spletna vplivnica in tudi voditeljica Nika Urbas je dama, ki zna vedno znova presenetiti. Poleg tega, da je pri svojih letih videti več kot odlično, se pred kamero znajde kot pravi fotomodel!

Preberite še: Tina Gaber v Dubaju zapeljevala v mini rdečem bikiniju, bujne obline so gledali vsi

To je znova dokazala za dan zaljubljencev, ko je v rdečem spodnjem perilu spomnila na simbolični pomen rdeče barve - in valentinovo je res pravi dan za to. No, poleg tega ji rdeča barva noro dobro pristoji. Svetlolaska je v njej videti kot prava "mačka", komplet perila, ki ga nosi na spodnjih prizorih, pa je na njej naravnost božanski.

Zraven je oblekla še samostoječe nogavice, ki brez dvoma zaokrožijo celoten vtis, svoje dolge lase pa je spela v umetelno figo. Ob pogledu na seksi Niko so njeni sledilci preprosto ostali brez sape, to pa so ji tudi sporočali v komentarjih. Za malce drzne prizore (ki pri njej niso ravno pogosti) je prejela številne komplimente na svoj račun in zagotovo so ji lepe ter iskrene besede pobožale dušo.

Morda vas zanima: Srčna izbranka Luke Basija je celo v tem vsakdanjem kosu videti božansko, nič čudnega, da ima toliko oboževalcev!

Ni razkrila, kako je preživela valentinovo, a lahko smo gotovi, da ji niti za trenutek ni bilo dolgčas. Morda se je skupaj s svojim izbrancem Matjažem Ambrožičem podala na romantično večerjo ... Kdo bi vedel? Vsekakor sta se imela zelo lepo, saj si znata pričarati vzdušje, ki je obema pisano na kožo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Ambrozic Urbas (@nikaurbas)

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk