Nika Urbas očarala s tem dodatkom in hkrati razkrila lepotno skrivnost, ki jo velja upoštevati

Nika Urbas (foto: Foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Foto: Aleksandra Saša Prelesnik
25. 5. 2021

Velja za pravo modno in lepotno gurujko, zato se številne dame - ko gre za modo in nego - rade zgledujejo po njej.

Niko Ambrožič Urbas je širša javnost dobro spoznala, ko je nastopila kot sodnica v priljubljenem šovu Zvezde plešejo. Pri tem je vedno navdušila s svojimi modnimi izbirami, ko se je pojavila pred kamerami. Še vedno pa navdušuje s svojim videzom in postavo, saj bi ji mirno dali kakšno desetletje manj, kot je njena dejanska starost.

Na svojem Instagram profilu rada podeli kakšen nasvet, ko gre za nego, dobro počutje in mladosten videz. Tokrat je izpostavila dodatek, kos nakita, za katerega je prepričana, da vsaki dami doda malce nežnosti. "Moji biseri... v njih vidim globino, skrivnostnost, edinstvenost. Z bisernato ogrlico vsaka ženska izgleda drugače. Bolj nežno," je prepričana Nika, ki naravnost žari v lepi rdeči obleki.

Marsikdo občuduje Nikino vitalnost, ki jo ohranja s telovadbo, saj se dobro zaveda pomena gibanja v vsakdanjem življenju. Zato tudi sama pridno trenira s pomočjo osebnega trenerja, ki skrbi za pravilno vadbo. S svojim primerom pa k temu vzpodbuja tudi druge. Nič čudnega ni, da je še vedno tako mladostna in polna energije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Ambrozic Urbas (@nikaurbas)

Priporočamo