Nika Urbas pokazala čudovit stajling za prve dneve zgodnje jeseni in poslala pomembno sporočilo vsem damam

Nika Urbas pokazala čudovit stajling za prve dneve zgodnje jeseni in poslala pomembno sporočilo vsem damam (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
31. 8. 2021

Naša modna poznavalka in vplivnica se - ko gre za trendovska oblačila - že podaja v živahno jesen.

Nika Urbas je izbrala zanimiv stajling, s katerim je obeležila prihajajoče zgodnje jesenske dneve. Odločila se je za obleko pariško modre barve, ki osupljivo lepo pristoji njenim svetlim lasem. Popestrila jo je z elegantno torbico svetle barve, ki je okrašena s pisano pentljo. Od nakita nosi zgolj diskretno biserno ogrlico in prav tako zapestnico. Ob tem pa je poslala pomembno sporočilo ženskam, s katerim poudarja, da je prav vsaka po svoje lepa.

"Močno verjamem, da čisto vsak ženski obraz v sebi nosi osupljivo lepoto. Vsaka ima nekaj. Ne glede na leta, stas, barvo kože, proporce ali tako imenovane lepotne nepravilnosti - ob tej frazi mi gre vedno na smeh. Na obrazu ni nič nepravilnega. Naša koža ima svoj proces, ki ga moramo spoštovati in tudi gube so del tega.Vse kar moraš narediti je, da svojo lepoto prepoznaš in ji dovoliš zasijati," je zapisala Nika.

Dodala je, da je ravno to največja blokada, ki ženskam preprečuje, da bi si drznile biti samosvoje. "Zato te danes spodbujam in hrabrim. Pokaži svetu kako čudovita si," je še dodala ob koncu lepega in pomenljivega zapisa, ki je še kako resničen. Drage dame, pokažite svoj pogum in drznost, vaša lepota je vedno nesporna!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Ambrozic Urbas (@nikaurbas)

Priporočamo