Nika Urbas pokazala svojo čvrsto zadnjico in brezhibno postavo, v teh kopalkah je videti zelooo mladostno!

16. 8. 2022
Deli
Nika Urbas pokazala svojo čvrsto zadnjico in brezhibno postavo, v teh kopalkah je videti zelooo mladostno! (foto: POP TV)
POP TV

V tej sezoni je že večkrat pokazala kopalke, ki jih je izbrala zase, a te se nam zdijo še najlepše - na njej!

Nika Urbas, modna poznavalka, zase izbere modele kopalk, ki ne trajajo samo eno sezono. Raje jih ima več ter jih menjuje, tako da se jih zlepa ne naveliča. No, tokrat je pokazala model, ki njeni postavi pristoji kot ulit, in se v njih postavila pred objektiv.

Ženske, stare 50 +, prisegajo na TO dieto, s katero so izjemno zadovoljne, saj je učinkovita!

Številni so bili navdušeni, saj je njena izklesana postava prišla še kako do izraza. Upravičeno je lahko ponosna nase, njen trud v telovadnici se je še kako obrestoval. Pred kratkim je razkrila, da je sprejela dejstvo, da se celulita ne bo povsem znebila, a mi priznamo, da ga na njej vsekakor ne opazimo.

Dejstvo je, da Nika niti malo ne kaže svojih let in da ji postavo lahko zavidajo precej mlajša dekleta. A za to je - poleg genetike - v veliki meri zaslužna sama. S samodisciplino in zmernosti pri hrani ji uspeva ohranjati vitkost in mladostno energijo.

"Poletje... bodi večno," si je zaželela Nika in z njo bi se zagotovo marsikdo strinjal. Številne ljubitelje toplih dni zdajle že malce grabi otožnost, ko se spomnijo na slovo od poletja. A do takrat je še nekaj časa in Nika ga bo zagotovo znala izkoristiti tako, da bo kar najbolj zadovoljna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Ambrozic Urbas (@nikaurbas)

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem