Nika Urbas pokazala svojo mamo, gospa je prava lepotica, njuna podobnost pa je očitna

Nika Urbas pokazala svojo mamo, gospa je prava lepotica, njuna podobnost pa je očitna (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
11. 8. 2022

Šteje 71 let in je resnično postavna dama!

Nika Urbas je ponosna na svojo mamo in z veseljem jo je pokazala svojim sledilcem. Ti so družno ugotovili, da je podobnost med njima očitna in jasno je, po kom je naša modna poznavalka in vplivnica podedovala svojo lepoto.

Nagajiva Tanja Žagar pokazala svoje čvrste in vitke noge, tako veselo se je zavrtela

"Moja mama med profesionalnim ličenjem. Druga fotografija je zame najlepši dokaz kako ženska tudi pri svojih zrelih letih izžareva mladostno energijo. Mami jih ima 71 in je moj največji navdih. To je res prava brezčasna lepota. Pred kratkim je moja mama nastopila v vlogi fotomodela in se v vlogo vživela kot izkušena profesionalka. Jaz sem jo samo občudovala! Nastopili sva skupaj... poglej naju na tretji fotografiji. Se vidi, da uživava!," je ob objavljenih prizorih zapisala Nika.

Njena mama se je prepustila profesionalcem, ki so jo zelo lepo naličili. Brez težav se je postavila pred fotoobjektiv in zažarela kot prava manekenka! Ko se nasmehneta, sta si z Niko zelo podobni, se vam ne zdi? Mami se je skrb za svoje zdravje in vitalnost še kako obnesla, saj je tudi v zrelih letih videti nadvse odlično. Ob tem lahko samo rečemo še: bravo za obe!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Ambrozic Urbas (@nikaurbas)