Nika Urbas razkrila, zakaj je njena zadnjica videti tako noro dobro (gre za trik!), ničesar ni skrivala

28. 3. 2023
Deli
Nika Urbas razkrila, zakaj je njena zadnjica videti tako noro dobro (gre za trik!), ničesar ni skrivala (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Je ena od tistih srečnic, ki se ji leta niti malo ne poznajo, zato številne dame rade prisluhnejo njenim nasvetom.

Niko Urbas smo dodobra spoznali v vlogi žirantke v šovu Zvezde plešejo, v katerem je pritegnila nemalo pozornosti tudi s svojim slogom oblačenja. V vsaki priložnosti je zelo elegantna in zna izbrati kose, ki so večni, s pomočjo raznih kombinacij pa so vedno trendovski. Poleg tega je ženska, ki pritegne pozornost tudi s svojo postavo, za katero vzorno skrbi.

Preberite še: Vaaau, taka dolgolaska je hčerkica Darje Gajšek, podobnost med njima pa je čedalje večja

Na Instagramu je večkrat pokazala prizore iz telovadnic in jasno je, da so treningi del njenega vsakdana. V kombinaciji s pravilno nego kože in zdravo prehrano pa ji uspeva ohranjati zelo mladosten videz. Kako postavna je pravzaprav Nika še bolj pride do izraza v oprijetih telovadnih oblačilih, kot so topi in pajkice. No, v eni od teh kombinacij jo je mogoče videti na fotografiji na njenem profilu na Instagramu, in požela je veliko pozornosti. Njena zadnjica je videti napeta in čvrsta, taka, kot bi jo želela imeti marsikatera.

Morda vas zanima: Petra Kerčmar je v prostem času čisto spremenjena in nosi ultra kratke hlače! (FOTO)

Nika pa je brez zagate razkrila, da se je pri tem poslužila posebnega trika. Pravi, da njena postava ni popolna in dodaja, za kaj gre - izbrala je namreč pajkice, ki imajo poseben dodatek: "Zadaj, pod trikotnikom, imajo namreč elastiko, ki naredi nekakšen push-up. Tako, da kar naenkrat izgledam kot, da bi celo življenje plesala sambo v Riu, hihi. Sploh ne morem verjeti, kakšna pogruntavščina!" Moramo priznati, da smo navdušeni tudi mi! Drage dame, zdaj veste, kako se približati takemu videzu ...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Ambrozic Urbas (@nikaurbas)

  • Morda bi vas še zanimalo: Nina Pušlar je gostovala v podkastu z Živo Avžner, med pogovorom pa je prvič spregovorila o materinstvu: "Ampak sem se tega zavedala, pa hkrati nikoli v resnici nisem imela zares želje, da bi imela svojo družino, da bi si jo začela ustvarjati ali pa delati na tem. Zdaj je prvič, da v bistvu zares razmišljam o tem," je bila iskrena. Več pa v posnetku.