Nika Urbas tokrat presenetila z drugačnim izborom bikink, v teh je še bolj seksi!

Nika Urbas tokrat presenetila z drugačnim izborom bikink, v teh je še bolj seksi! (foto: POP TV) POP TV
27. 7. 2021

Modna vplivnica in soustvarjalka trendov, ki smo jo spoznali kot sodnico v priljubljenem šovu Zvezde plešejo, navdušuje s svojim izborom kopalk.

Nika Urbas vedno znova navduši, ko se pojavi v kopalkah, saj je njena postava resnično izklesana. Za to ima veliko zaslug sama - redno telovadi in pazi na svojo prehrano, kar se ji še kako obrestuje.

Pred kratkim je navdušila v nekoliko nenavadnih kopalkah zelene barve, zdaj pa je svojo postavo pokazala v čudovitih bikinkah s cvetličnim potiskom. Gre za klasični model, ki pa je na njej videti sanjsko. Njeni svetli lasje so razpuščeni in malce skuštrani, tako da je videti prav poletno sproščena.

Nikini sledilci so bili navdušeni, prejela je številne komplimente na račun svojega videza in čvrste postave, mirno bi se lahko postavila ob bok precej mlajšim dekletom - z mladostnim videzom niti približno ne kaže svojih let.

Nič čudnega ni, da ji na družbenih omrežjih sledi veliko ljudi - s svojimi nasveti tudi njim pomaga do boljšega počutja in videza, sama pa je najboljši primer tega, kar podaja drugim, se vam ne zdi? Upamo, da nas bo v tej sezoni še kdaj razveselila s kakšnim podobnim prizorom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Ambrozic Urbas (@nikaurbas)

Priporočamo