Nika Urbas v barvni kombinaciji, ki marsikomu morda ne bo všeč, a zagotovo priteguje poglede

Nika Urbas v barvni kombinaciji, ki marsikomu morda ne bo všeč, a zagotovo priteguje poglede (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
22. 4. 2022

Take je res nismo vajeni, a je znova dokazala, da kose zna kombinirati tako, da pustijo kar največji učinek.

Nika Urbas Ambrožič je zagotovo dama, po kateri se zgledujejo številne: zna poskrbeti za svoje telo in duha, stajlingi, ki jih izbira, pa so vedno zelo opazni. No, tokrat pa je presenetila z izbiro barve, v kateri je doslej nismo opazili.

Rožnat klasičen kostim je kombinirala z živo rumeno majčko, ki jo je nosila pod suknjičem. Videz je dopolnila z majhno, belo torbico, ki je malce ublažila močne barve.

"Vse kar potrebuješ v življenju je ljubezen in rožnat kostimček. Kaj praviš... a je tudi tebe tale odtenek kar malo zdramil? Čisto resno mislim, ko trdim, da je pink najpomembnejša niansa v garderobi vsake ženske. To je barva ljubezni in sprejemanja," je ob sliki zapisala Nika.

Dodala je, da je izbrala rožnate kose, ki izstopajo po kakovosti - tako namreč še dodatno pridobijo na eleganci. Kot pravi, kostim, ki ga nosi, trenutno velja za najbolj stajliš komplet v njeni omari.

Kaj pravite? Bi se lahko za tako drzno kombinacijo odločile tudi ve? V njej boste vsekakor opažene. No, dodamo lahko, da je na Niki videti naravnost super.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Ambrozic Urbas (@nikaurbas)