Nika Urbas v takih kopalkah, da boste ostali brez besed: Pokazala je brezhibno postavo!

Nika Urbas v takih kopalkah, da boste ostali brez besed: Pokazala je brezhibno postavo! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
22. 7. 2021

Modna oblikovalka, podjetnica in vplivnica dobro ve, kakšne modele kopalk izbrati zase, da njena postava pride še najbolj do izraza.

Nika Urbas, ki smo jo dodobra spoznali kot sodnico v priljubljenem šovu Zvezde plešejo, lepo skrbi zase, kar se ji še kako obrestuje. Videti je mladostno in niti pod razno ne kaže svojih let, njena postava pa je vitka in brez trohice maščobe. Zase izbira najboljše kose oblačil, vedno je pozorna na podrobnosti in tudi takrat, ko si obleče kopalke, ste lahko prepričani, da bodo te nekaj posebnega.

In res! Na Instagramu je pokazala nenavaden model, ki ji pristoji kot ulit. Zgornji del je oblikovan tako, da ima naramnice samo na eni strani, spodnji pa je ozek bikini, ki poudari čvrste noge. Tudi barva je malce nevsakdanja  - gre za različne odtenke zelene barve, kar sredi plaže, na kateri pogosto prevladujejo živahnejši modeli kopalk, zagotovo pritegne pozornost.

Ker jo lahko že nekaj časa spremljamo na družbenem omrežju, vemo, da njena lepa postava ni stvar naključja. Redno obiskuje telovadnico, kjer poskrbi za fizično kondicijo, kožo in svoje svetle lase pa neguje z izbranimi izdelki. Prav tako se pretirano ne izpostavlja soncu in vedno pazi, da izbere kakovostno zaščitno kremo z visokim faktorjem, saj je njena polt svetla. Vse skupaj se ji izjemno dobro obrestuje, se vam ne zdi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Ambrozic Urbas (@nikaurbas)