Nika Veger po operaciji popkovne kile

12. 7. 2015

O svojih težavah je nedavno javno spregovorila tudi lepotna strokovnjakinja, vizažistka in blogerka Nika Veger.

Marsikdo ji sicer zavida prijetno življenje, dve čudoviti hčerkici in vedno hudomušnega partnerja Petra Polesa, vendar tudi njen vsakdan ne mineva brez težav. Tako je nedavno objavila fotografijo svojega trebuha, kjer so zarisani kirurgovi načrtovani posegi. Nika je imela namreč hude težave s popkovno kilo in diastazo trebušnih mišic, tako da se je morala odločiti za kirurški poseg.

"Vesela sem, da je operacija potekala brez zapletov in bom tako lahko že konec poletja spet športno aktivna, tudi v bikinkah, za kar je zaslužen vrhunski plastični kirurg dr. Božikov iz UKCja," nam je zaupala Nika. Skrbi pa so se zdaj zmanjšale tudi Petru, ki na svojo drago po operaciji skrbno pazi in jo crklja, da lahko kar najbolje okreva. Kljub temu Nika nedavno ni zamudila velikega dogodka, odprtja prenovljene ljubljanske gostilne Katrca, katere soinvestitor je tudi Peter.

Nika je že teden dni po posegu prišla pozdravit goste, z nasmeškom na obrazu in kot vedno brezhibno naličena in odeta v žive barve. Kot da ni še nekaj dni pred tem zapustila bolnišnice.

P.S.

Nika je bila nekoč del ekipe revije Cosmopolitan, danes pa ustvarja blog na Beautyfullblog.si, je mama dveh hčerkic in partnerica Petra Polesa. Uvodna fotka je nastala na odprtju prenovljene gostilne Katrca, le nekaj dni po Nikini operaciji.