Nika Zorjan kot kričeča pink princesa

Nika Zorjan kot kričeča pink princesa (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Story
28. 10. 2017

Večina ljudi pevko Niko Zorjan prepozna po kričeči barvi las. Večina prav tako misli, da si je to barvo omislila letos februarja, ko je nastopila na Emi.

Vendar se je Nika že pred dvema letoma odločila za spremembo barve svojih las. Na začetku je spremenila barvo las iz rjavih v pink oziroma bolj vijoličasto. Do takrat je bila vedno dolgolasa rjavolaska in se je naravne barve svojih las naveličala. "Nekaj mi je manjkalo. V sebi energetsko žarim, sem živahne narave, rada imam zabave, zato sem morala spremeniti barvo svojih las."

Nika Zorjan: Kričeča pink princeska

Ker je energična punca, je bilo nekako samoumevno, da bo tudi barva kričeča in bo s tem že na daleč pokazala svojo 'divjo' naravo. Na začetku je imela nekaj težav z lasmi zaradi nepravilne nege in je zato za krajši čas znova postala rjavolaska. Ko je prišel čas nastopa za Emo, si je znova omislila kričečo barvo, po kateri jo poznamo zdaj. "Počutim se samozavestno in ne razmišljam o spremembi barve." Lase umiva vsak drugi dan, ker pa se barva hitro izpira, to rešuje z uporabo prelivov, ki si jih po pranju nanese na lase in po 15 minutah izpere. Barva se na dva meseca, saj ji narastek predstavlja bolj 'naraven' videz in s tem tudi preprečuje nepotrebno dodatno uničevanje las.

Foto: Primož Predalič

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story44/2017

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 44/2017

Story 44/2017, od 26. 10. 2017