Nika Zorjan (Misija Evrovizija): Dobila bitko za pogodbo

Nika Zorjan je nase opozorila v oddaji Misija Evrovizija, kjer je izpadla šele v finalni oddaji, a obenem dobila odlično skladbo in prva podpisala produkcijsko pogodbo. (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Story
20. 1. 2012

V vsaki oddaji na svetu, podobni Misiji Evrovizija, je več vrst bitk. Ne poteka namreč le tista na odru, ampak tudi tista za prevlado. Misija je tako iz rokava vrgla že kar dva močna aduta. Tokrat je le teden dni po koncu oddaje presenetila Nika Zorjan.

Pravzaprav je za celotno presenečenje ‘kriv’ Raay, ki je v oddaji odigral pomembno vlogo sodnika, sicer pa v svoji produkcijski hiši spretno krmari in usmerja številne slovenske izvajalce, kot so Kataya, April in Tangles. Po novem pa skrbi tudi za Niko Zorjan, saj je Raay, kot se za dobrega producenta spodobi, ves čas Misije budno spremljal vse tekmovalce in se na koncu odločil za sodelovanje z Niko.

“Seveda je takšno sodelovanje zame dobro z več plati. Prva sem podpisala resno poslovno pogodbo, s katero sem si zagotovila delo, razvoj in glasbeno dogajanje za nadaljnjih pet let, glede na Raayevo dosedanje delo pa seveda tudi uspešnice,” je povedala Nika nekaj trenutkov po tem, ko je podpisala pogodbo, ki jo je pripravila Raayeva produkcijska hiša.

Več v reviji Story.

Nova Story že v prodaji

Story