Nika Zorjan: Pogrešala bom čudovite nedelje

Nika Zorjan je za nagrado dobila skladbo Čas za nas, ki jo je napisal Raay. (foto: DonFelipe / Žiga Culiberg) DonFelipe / Žiga Culiberg
Vir: Govori.se
9. 1. 2012

Na finalni oddaji Misija Evrovizija je izpadla simpatična Nika Zorjan. Temnolasa pevka, ki je skozi oddajo pokazala velik napredek je presenetljivo dobro prenesla svoj poraz, a že sedaj je jasno, da bo njena glasbena pot šla naprej.

Nika, kako si preživela prvih nekaj trenutkov, ko si izvedela, da si izgubila možnost nastopa na Emi?Če iskreno povem nisem bila razočarana, saj sem na nek način takšen izzid pričakovala. Je pa bilo tudi zelo čustveno, saj sem se zavedala, da je konec oddaje in konec teh čudovitih nedelj.

Je bilo kaj solzic doma? Ti je kaj žal?

Ne, ni bilo solzic. Niti nisem bila žalostna. Vse se zgodi z razlogom in z razlogom sem izpadla. Misija Evrovizija mi je odprla vrata v svet glasbe in jaz bom to z veseljem izkoristila. Na nek način mi je žal, saj sem si želela priti na Emo, po eni strani pa si lahko zdaj zares oddahnem in spočijem od tega “pritiska” (smeh).

 

Sedaj si kot “osmoljenka” dobila skladbo Čas za nas. Se ti to zdi primerna nagrada za recimo temu drugo mesto?

Seveda. Presrečna sem, da sem dobila to skladbo, saj je meni zelo všeč in nekako se mi zdi, da mi paše tudi na glas. Komaj čakam, da jo slišim na radiu.

 

So pa tvoji oboževalci kar jezni, kajne? Kako odgovarjaš tistim, ki pravijo, da glasovanje ni bilo pravično?

Ja, po videnem so oboževalci zelo jezni. Ampak jih razumem, saj so zvesto od vsega začetka navijali zame, stali za mano. Na vprašanja o glasvoanju pa sploh ne odgovarjam, saj se tudi sama s tem ne obremenjujem. Vse tekmovalke bi si zaslužile zmago, ampak pač tako je, vedno je moral nekdo izpasti in na žalost ali pa na srečo, sem včeraj izpadla jaz.

 

Tvoj fant ti je na zid portala FB napisal lepo čestitko, tudi sicer te je, tako kot starši, ves čas tekmovanja podpiral. Kaj ti pomeni podpora domačih in oboževalcev?

Res je. Podpora domačih mi pomeni največ in še enkrat se jim zahvaljujem za vse kar so naredili zame. Seveda pa mi ogromno pomeni tudi podpora oboževalcev in res sem vesela, da jih je toliko. Hvala vsem!

 

Kaj pa bo zdaj s pesmijo Čas za nas, ki si jo dobila? Kdaj jo bomo lahko slišali v celoti v tvoji izvedbi?

Za izdajo celotne pesmi še točnega datuma nevem, ampak po moje bo to približno čez teden dni.

 

Kaj pa je bila prva stvar, ki si jo naredila po tem, ko si odšla domov? Ste ga vseeno kaj zažurali?

Ko sem prišla domov, sem takoj šla spat, ker sem bila zares utrujena od vožnjein seveda oddaje. Drugače smo se pa takoj po oddaji ustavili v Mc Donald'su in nekaj pojedli. To je bil naš žur (smeh).

Priporočamo