Nika Zorjan: Skoraj bi končala v zaporu

Nika Zorjan: Skoraj bi končala v zaporu (foto: Tanja Zrinski) Tanja Zrinski
Vir: Nova
13. 3. 2017

Simpatična in zgovorna pevka Nika Zorjan, ki se je na Emo vrnila po kratkem predahu, neizmerno rada potuje, a tudi na potovanjih ni šlo vedno vse gladko.

Poleti si je privoščila tudi oddih na morju, saj vsako leto rada zahaja na Rab, ki ji je pisan na kožo. "Poleti mi je fino, ker se lahko za mesec dni odklopim. Že več let hodim na Rab, kjer imam prijatelje že iz otroštva. To je moj drugi dom. Všeč mi je vonj borovcev, čista voda. Destinacija številka ena po mojem mnenju," je povedala Nika, ki pa rada odpotuje tudi kam dlje.

Pred leti je tako odpotovala v New York, saj jo mesta navdušujejo. V velikem jabolku se je počutil odlično, sprejeto ne glede na raso, vero ali prepričanje. "Že na podzemni vidiš najrazličnejše ljudi. Všeč mi je, da se ljudje med seboj ne gledajo čudno, ne glede na to, kakšen kdo je. Vsak se briga zase, saj lahko izstopaš, medtem ko te pri nas že čudno gledajo," je povedala Nika.

Popotnica je obiskala tudi Dubaj. "Ni me pritegnil, čeprav je večini zelo všeč. Za prvič je bilo fino, vendar mislim, da se ne bom več vrnila. Vse se dogaja v nakupovalnih centrih, zunaj je vročina, notri pa hladno. Meni je ljubši mestni utrip, ne pa velike hale s trgovinami. Motilo me je, ker se v javnosti ne smeš držati za roke ali poljubljati. Prepričana sem, da bi me zaprli, če bi bila dalj časa tam, ker bi kaj takega naredila popolnoma nalašč," nam je v smehu priznala Nika, ki bi lahko zaradi česa takšnega pristala tudi v zaporu. Letos se bo pevka s fantom in njegovo sestro odpravila na raziskovanje Los Angelesa.