Nika Zorjan želi biti profesorica in pevka

Vir: Lea
22. 8. 2013

Njena misija je bila Evrovizija, njeno poslanstvo je postala glasba. Simpatična Prekmurka Nika Zorjan se je udeležila televizijskega tekmovanja, prek katerega si je želela našo državo predstavljati na Eurosongu. Čeprav v oddaji ni zmagala, si je zgovorno in nadarjeno dekle vseeno pripelo vstopnico v domači glasbeni svet.

"Glasba mi pomeni največ na svetu, zato si ne morem predstavljati, da bi bila samo muha enodnevnica, saj brez glasbe ne morem živeti," pripoveduje nasmejana Nika, ki v teh dneh z ekipo predstavlja novo pesem Nasmeh življenja in nov videospot.

Glavna v Murski Soboti

Nika se še vedno navaja na občutek, da jo ljudje prepoznavajo. "Ne bi rekla, da sem zvezda, je pa res, da sem vesela, ko stopi kakšna sramežljiva punčka oz. kdorkoli do mene in me prosi za avtogram, to je super občutek, ker veš, da si jim polepšal dan."

Pa ni bilo od vsega začetka vse tako lepo. "Na začetku Misije sem brala komentarje in so me tako potrli, da sem doma jokala in bila žalostna. Zdaj sem se pa naučila, da je brez zveze brati komentarje, saj se vedno najdejo tisti, ki jim nisi všeč, in se res ne splača obremenjevati s tem, " ugotavlja pevka.

Dodala bo svojo dozo čarobnosti

"Med mojim občinstvom je veliko otrok, včasih jih povabim na oder, pa so tako veseli," pravi Nika, ki bo otroke, pa tudi njihove starše, razveselila 1. septembra, ko bo skupaj s številnimi nastopajočimi pela na Čarobnem dnevu v Arboretumu Volčji Potok.

Značke: Nika Zorjan

Priporočamo