Niki Pagon: Dekle je spoznal na blagajni

“Špela je v tistem času pogosto obiskovala trgovino in med nama je preskočila iskrica, septembra pa sva praznovala že skupno drugo obletnico.” (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Story
23. 6. 2016

Bogata nagrada je po finalnem boju v resničnostnem šovu Bilo je nekoč na Planet TV z zmago odšla simpatičnemu Nikiju Pagonu, ki jo bo porabil za potovanje v Ameriko in kot naložbo za znanje.

Z njim so se v finalni oddaji veselili goreči oboževalci, v objem pa mu je prvo steklo skrivnostno dekle. Postali smo radovedni in tako je ekipi revije Story razkril, komu je namenil zmagovalni poljub - Nikijeva boljša polovica je rjavolaska Špela Jereb.

Njuna ljubezenska zgodba je malce drugačna, kot smo je vajeni, a nič kaj manj romantična. Iskrice med 27-letnim Nikijem in Špelo so preskočile v času zmagovalčevega študentskega dela, ko je denar služil na blagajni veleblagovnice Tuš. "Špela je v tistem času pogosto obiskovala trgovino in med nama je preskočila iskrica, septembra pa sva praznovala že drugo obletnico," zaupa Cerkničan, ki so ga tekmovalci vzljubili predvsem zaradi dobrosrčnosti in delavnega značaja. No, njegovo dekle nad idejo, da postane udeleženec resničnostnega šova, ni bilo preveč navdušeno, se spominja. "Sprva ni privolila, a ve, da sem ljubitelj izzivov in kakšne so moje sanje. Našla sva kompromis. Saj veste, ko želi fant v gore, punca pa na morje, najdemo kompromis in gremo na morje," pove v smehu in pripomni, da ga od zmage pretekli teden že oblegajo vročekrvne oboževalke: "Ne bi se rad hvalil, a ponudbe kar dežujejo!" Niki tako že okuša prve trenutke slave, z njim pa se na te navaja tudi Špela. "Na goro oboževalk ni ljubosumna oziroma tega ne pokaže," pojasni gradbenik, ki mu je v šovu bolj kot težki izzivi predstavljal problem domotožje po dekletu, mami, prijateljih in prostem času z njimi. "Špela ve, da je najina ljubezen trdna in močna. Tudi po duši sem velik romantik - rad ji pripravim kakšen romantičen sprejem." Po mesecih, ko sta bila ločena, sta ponovno snidenje okronala z enim izmed njih, poleti pa se odpravljata na zaslužen dopust prek luže, natančneje v Los Angeles. Njegov bančni račun je zdaj namreč bogatejši za zajetno vsoto denarja, zavidljivih 50.000 evrov, ki jih bo med drugim porabil za obnovo domače hiše in velikodušen prispevek sotekmovalcu Gvidu.

Napisala Neja Drozg

Fotografije Primož Predalič

Značke: Niki Pagon
Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story25/2016

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 25/2016

Story 25/2016, od 16. 06. 2016