Niko Žižek: Naj denarja ne dobi nekdo, ki je na kmetijo prišel v jakni, vredni 400 evrov!

4. 12. 2015

Niko samega sebe ne vidi kot zmagovalca, vsaj dokler je v igri Faki ne, saj verjame, da je Faki močnejši od njega v vseh disciplinah. Vseeno pa si želi, da bi končno nagrado dobil nekdo drug, saj misli, da ima Faki denarja več kot dovolj. "Če namreč pride človek na kmetijo v jakni, ki je vredna 400 evrov, potem to o tem človeku pove vse," je še povedal Niko.

Nekaj cvetk s kmetije:

  • Jutro po rajanju je na posestvu minilo precej mirno. Odojek in žganje, ki sta ga mentorja namenila tekmovalcem sta na tekmovalcih pustila vidne sledi. Miha se je med molžo komaj zberal, saj ga je tako bolela glava. Vseeno pa mu je uspelo s ponovitvijo včerajšnje točke do solz nasmejati Franca. Po nekaj kozarčkih je namreč včeraj pred vsemi uprizoril nekaj utrinkov iz filma Kekec.
  • Maruši je prišlo na uho kdo od izpadlih tekmovalcev ni preveč naklonjen Fakiju, zato je Fakiju svetovala, da jih ne imenuje za porotnike. Takšna naj bi bila Jacqueline in Bojan. Predvsem za Bojana je prepričana, da ne bi smel biti v poroti, ker ga je v zadnjih dneh imel v svojih krempljih Sebastijan. Fakiju je zato svetovala, naj raje vzame Anito. Faki je na koncu povedal, da porota ni še dokončno sestavljena, saj se stvari spreminjajo iz dneva v dan.
  • Sebastijan je poklical Franca k sebi in ga hotel prepričati, kako naj glasuje. A Franc je povedal, da njemu nihče ne more vsiljevati svojega mnenja in zato bo ostal pri svojem. Njun pogovor pa je opazil Faki in takoj mu je bilo jasno, kaj Sebastijan naklepa. Hitro je stekel k njima in na ta način prekrižal Sebastijanove načrte.
  • Tekmovalci bodo po dvoboju v areni morali sporočiti katerih šest izpadlih tekmovalcev bo sestavljajo poroto. Največ težav pri sestavljanju porote jim predstavlja Bojan, katerega sumijo, da je pod velikim vplivom Sebastijana in ne izključujejo možnosti, da mu je Sebastijan v zameno tudi nekaj ponudil, če bo glasoval kot mu bo naročil. Prav zato je Faki pripravljen tudi sam ponuditi nekaj denarja in tako prepričal Bojana, da ne glasuje zanj.
  • Niko je povedal, da se zaveda, da je odnos z Majo vplival na njegovo pot v igri, vendar pa se njeno mnenje razlikuje od njegovega, kar je dokazal tudi v zadnjih dneh. V primeru zmage bo denar razdelil, kakor je bilo dogovorjeno.
  • Faki je sestavil spisek imen, s katerim so se vsi strinjali. Na koncu so sicer spisek nekoliko spremenili in to brez vednosti dvobojevalcev. Brunu je bilo naloženo, da prebere, koga si zadnji štirje tekmovalci ne želijo v poroti. Slavice si nihče ne želi, ker se nihče od četverice ni dobro razumel z njo. Jacqueline je sama zavrnila priložnost. Sebastijana je Faki že enkrat poslal domov in nočejo ga pa predvsem zato, ker vnaša nemir med njih. Gregor pa je premalo časa preživel na kmetiji, da bi lahko odločal. Tako bodo o tem kdo od četverice bo moral zapustiti posestvo odločali Maruša, Maja, Niko, Anita, Bojan in Barbara.

Več o tem pa zvečer na Planet Tv - Kmetija: Nov začetek!

Niko pred dvobojem!

Jurja za Bojana.

Faki prekine pogovor.