Nina Donelli: "Bolje je biti sam kot v propadajoči vezi"

“Bolje je biti 
sam kot v 
propadajoči 
vezi.” (foto: MILAN SABIC) MILAN SABIC
Vir: Nova
13. 3. 2019

Zapeljiva slovenska glasbenica Nina Donelli, ki je osvojila tudi naše južne sosede, se je poleti zapletla v razmerje z enim od najbolj zaželenim hrvaškim samcem, igralcem Ivanom Hercegom.

Burna zveza se je pred časom sicer končala, glasbenica pa je na vsa vprašanja odgovorila s sporočilno novo pesmijo Jaka sem žena. Pred časom je v javnost pricurljala novica, da naj bi bilo zveze med Nino Donelli in Ivanom več kot očitno konec. Parček se je spoznal prek skupnih prijateljev, a zveze je bilo po nekaj mesecih konec.

Ivan je presenetil z objavo na družabnem omrežju, kjer je zapisal, da nikdar ni bil v zvezi z Nino, ona pa se je že takrat odzvala z ostrimi puščicami: “Že dva dni mi telefon ne neha zvoniti zaradi klicev številnih novinarjev in njihovih vprašanj o mojem odnosu s spoštovanim gospodičem Ivanom Hercogom. Lahko samo rečem, da jaz kot 21-letno dekle ne potrebujem 38-letnega partnerja, ki bi ga financirala in skrbela zanj. To je vse, kar bom rekla o tem.”

Nina je tako odgovorila z novo pesmijo, v kateri je, kot je pojasnila, opisala svojo nedavno situacijo, ki jo je pripeljala do tega, da je bolje biti sam kot pa v propadajoči vezi. Dan zaljubljencev je tako preživela v družbi domačih, kljub slabi zadnji ljubezenski izkušnji pa ni izgubila vere v pravo ljubezen.

“Ljubezen je najbolj čudovita stvar na svetu, ona je kriva, da se vse vrti, kot se. Ali je to ljubezen do dela ali do družine, lahko celo do kave, ki veliko ljudem vsako jutro polepša dan. Jaz ljubim življenje in glasbo, za vse drugo pa dopuščam, da me ljubezen najde sama,” nam je zaupala Nina, ki jo moški najlaže očarajo z lepim obnašanjem, inteligenco in vizijo.

Besedilo: Nika Arsovski // Fotografiji: Milan Sabic

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri