Nina Donelli brezskrbno uživala v Dominikanski republiki

Nina Donelli brezskrbno uživala v Dominikanski republiki (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Nova
20. 2. 2018

Mlada in zelo uspešna pevka Nina Donelli se je na dopust odpravila v New York, nato pa še v Dominikansko republiko. Po več kot 60 koncertih v letu 2017 si je talentirana 20-letnica dopust zaslužila.

Pevka obožuje potovanja, po Dominikanski republiki pa se je potepala že lani in dežela v Karibskem morju jo je tako očarala, da se je letos tja ponovno vrnila. Najprej je Nina v družbi prijateljev obiskala New York. Mesto, ki nikoli ne spi, je bilo na Ninini listi želja že dolgo časa, in mlado pevko je mesto začaralo, zato že načrtuje vrnitev v Veliko jabolko.

Ponovila romanco z 'Dominikano'

Edina slaba stran obiska mesta je bil mraz, ki je malo kvaril razpoloženje in uživanje v vsem, kar mesto ponuja. Po New Yorku je Nina letela na toplo, kjer je uživala v mirnem dopustu čez dan in najbolj norih zabavah, kar jih ponujajo ponoči. Malo so ji stvari otežili delavci na letališču, ko so izgubili njeno prtljago, po treh dneh iskanja pa ugotovili, da je prtljaga že ves čas na letališču. Le založili so jo ... "Slab začetek, dober konec," pravi Nina, ki je najbolj od vsega uživala v plavanju z delfini in brezskrbnem nastavljanju toplim sončnim žarkom s knjigo v roki.

Ponovila romanco z 'Dominikano'

"Najboljši dopusti so tisti, ki imajo tako počitek kot aktivnosti in ogled znamenitosti. Zato sem letos najprej letela v New York, kjer se je dogajalo, potem pa smo uživali na plaži in raziskovali diskoteke," je priznala glasbenica, ki si je dodobra napolnila baterije, po prihodu domov pa je že padla v delovni ritem in na Ptuju zabavala pettisočglavo množico. 

Foto: osebni arhiv

Priporočamo