Nina Donelli: Najprej glasba, potem fantje!

Nina Donelli: Najprej glasba, potem fantje! (foto: Tibor Golob) Tibor Golob
Vir: Nova
22. 8. 2017

Poletni meseci tudi pri glasbenikih pogosto sprožijo metuljčke v trebuhu in pevka Nina Donelli ni nobena izjema. Poletnih ljubezni se namreč spominja z nasmehom.

"Gre bolj za druženje in nova znanstva. Vendar pa je to daleč od prave ljubezni, saj ima omejen rok trajanja," pove Nina, ki kljub temu dobiva številne ponudbe oboževalcev. Ti ji vztrajno pišejo na družabnih omrežjih, jo prosijo za številko in vabijo na kavo. Njen telefon tako neprestano utripa zaradi zvoka sporočil.

Fantje pa se morajo pošteno potruditi, če jo želijo osvojiti. "Veliko jih piše, tako da niti nimam časa odpisati vsem. Lažje je, če človeka spoznaš na štiri oči, in ne prek družabnih omrežij. Srečujem namreč številne ljudi, tako da nikoli ne veš, kdaj mi pravi prekriža pot," nam je zaupala pevka, ki si želi predvsem, da bi se njen dragi ukvarjal s čim drugim kot glasbo, vendar bi vseeno razumel njen poklic. "Oh, pa da bi bil pozitiven. Zaželeno je, da me zna nasmejati. To je kar precej pomembno," pove Nina, ki se ne brani niti lepega šopka vrtnic.

Nekateri nekdanji fantje so se zanjo pošteno potrudili, čeprav so se vse zveze končale v prijateljskem duhu. To so namreč fantje, ki jih je nekoč imela rada, če ni šlo, pač ni šlo. "Mislim, da z mano resnično ni težko biti. Nisem ljubosumna ali kaj drugega. Potrebujem nekoga, ki me bo podpiral. Glasba je namreč na prvem mestu, na drugem je moja družina, fant pa bo pristal na tretjem. S tem se bo moral sprijazniti," je iskrena glasbenica, ki pa si ne predstavlja, da bi se v prihodnjih letih ustalila.

Čeprav vrstnice že postajajo mamice, je njena življenjska pot vendarle drugačna. Čeprav o podmladku še ne razmišlja, je že nastopila v vlogi botre, podobna čast pa jo čaka tudi ta mesec. "Rada imam otroke," prizna. Še pred tem se je simpatična pevka spopadla s snemanjem novega videospota za pesem Glumica, h kateremu je veliko prispevala tudi sama: "Vesela sem, da lahko v svoje delo vedno bolj vpletam tudi sebe." 

V Splitu

Nina je bila v zadnjem času veliko v Splitu, zato se je odločila, da tudi novi spot za pesem Glumica posname kar tam. "Spot izžareva pozitivo, veselje," nam je pojasnila pevka in dodala: "Govori o tem, da sem pozitivna in vesela. V spotu uživam v poletju, se sončim na plaži, sprehajam po Splitu in uživam na večerni zabavi."

Nika Arsovski

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri