Nina Donelli: Umirjen dopust na Hrvaškem

Nina Donelli: Umirjen dopust  na Hrvaškem (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
20. 9. 2016

Znani Slovenci so očitno letošnje leto v večini izkoristili za počitek na domači obali ali pri južnih sosedih Hrvatih. Naša bralka je tako na sosednji brisači opazila simpatično pevko Nino Donelli, ki je sicer na morju uživala v družbi prijateljev, nekaj časa pa si je vzela tudi sama zase in umirjeno uživala ob morju. Na naš znani naslov nova@adriamedia.si smo prejeli celo kopico fotografij.

Priljubljena pevka je nekaj prostih dni počitka združila prijetno s koristnim. Kar na morju se je zato pripravljala na nove projekte, tako na domačih kot tudi hrvaških tleh. Naša bralka jo je ujela v Savudriji, kjer je mladenka uživala na plaži, brala knjige, pozneje pa si je privoščila tudi sproščujočo masažo.

"Padla mi je v oči, saj jo poznam, rada poslušam njeno glasbo in vem, da je fejst punca. No, tudi njena postava je za prste obliznit, haha. To je rekel tudi moj fant, haah!" nam je še zaupala naša papracinja. Nina je sicer v družbi prijateljev nekaj časa preživela tudi na slovenski obali, saj je na socialnih omrežjih objavila tudi fotografijo iz priljubljenega portoroškega lokala, na kateri se sladka s sladoledom.

Tekst: Maja Muhič