Nina Donelli: Vroča nova zaljubljenca!

Nina Donelli: Vroča nova zaljubljenca! (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
25. 6. 2018

Simpatična slovenska lepotička Nina Donelli v svoje mreže z novimi hiti ni ujela le številnih poslušalcev, temveč tudi enega najbolj zaželenih hrvaških samcev Ivana Hercoga.

Igralec, ki se ga slovensko občinstvo spominja po vlogah v seriji Larina izbira, je omrežil srce kar 16 let mlajše slovenske glasbenice, ki si je zgradila zavidanja vredno kariero tudi na hrvaških tleh. Pred tem je Hrvat v svoje mreže ujel že številne znane Hrvatice, vendar pa o svojih razmerjih nikoli ni želel govoriti. Mediji so ga tako povezovali z voditeljicama Tatjano Jurić in Ecijo Ivušić, manekenko Anito Dujić in igralkama Petro Dugandžić in Ano Majhenić.

Nina Donelli: Vroča nova  zaljubljenca!

Tudi tokrat se je igralec odločil, da ne bo razkrival nikakršnih podrobnosti iz razmerja s slovensko glasbenico, prav tako komentarjev glede njunega razmerja ne daje Nina. Nam je pa uspelo izvedeti, da si bo parček med poletnimi meseci kljub zasedenemu urniku privoščil teden dni skupnih počitnic.

Nina Donelli: Vroča nova  zaljubljenca!

Tako se bosta odpravila na prvi skupni dopust, kjer se bosta lahko še bolje spoznala. Morda jo bo Ivan odpeljal prav na hrvaško obalo in ji pokazal čare morja naših južnih sosedov, ki pa jih Nina sicer že dobro pozna. Poletja je namreč do zdaj s starši preživljala na družinski jahti, ki jo imajo zasidrano v eni od hrvaških marin.

Besedilo: Nika Arsovski // Foto: osebni arhiv