Nina Gazibara je naturistka, ne nudistka

5. 8. 2013 | Vir: Story
Deli

Nekdanja manekenka Nina Gazibara z vsakim letom dokazuje, da kljubuje staranju, ter se lahko pohvali s postavo, ki bi ji jo zavidala marsikatera mlajša manekenska kolegica.

Grški otok Lefkas je njeno priljubljeno počitniško zatočišče, ki ga s partnerjem obiskuje zadnjih šest let. "Se mi kar toži po prelepih plažah Lefkasa, saj je pravi dopust ob turkiznem morju in skoraj praznih plažah ter miniaturni ribiški vasici žal že za nami. Čeprav sem prava popotnica in vedno sanjam o novih krajih in mestih, ki bi jih rada obiskala, se po tehtnem premisleku s partnerjem in prijatelji ponovno vrnemo na Lefkas.

Vsako leto razmišljamo tudi o drugih destinacijah, vendar nas ta čarobni kraj vedno znova premami, in ne vem, zakaj bi se morali zadovoljiti s čim drugim kot s tem, kar nam je najljubše. Iskreno povedano pa se v finančnem smislu veliko bolj izplača dopustovati v Grčiji kot na Hrvaškem ali slovenski obali, kjer so cene hotelov in druge turistične ponudbe tudi dvakrat višje," prizna Nina, ki nam je poslala nekaj fotografij s svoje sanjske plaže, za katero pravi, da je ne bi zamenjala za nič na svetu.

"Do nje ne moreš z avtom, saj ne omogoča drugačnega in lažjega dostopa. Tako nam ne preostane drugega, kot da spakiramo opremo in se tja odpravimo peš. Sicer je hoje kar nekaj, vendar je na koncu tega vredna. Na koncu poti nas namreč pričaka rajski zalivček, ki nam zagotavlja zasebnost in mir, slišiš le valovanje morja," pove Nina, ki so jo med morskimi užitki na Lefkasu kljub odročni lokaciji pred tremi leti ujeli popolnoma golo.

"Ne vem, zakaj bi se morala skrivati pod kopalkami"

"Prav spomnim se tistega dne, ko sta dva mladeniča na motorjih, ki sta slišala, da smo Slovenci, spraševala po dobrih lokacijah za kopanje, in seveda smo jim priporočali našo priljubljeno plažo. Najbrž sta me prepoznala in izkoristila priložnost za nekaj posnetkov, vendar pa se s tem nisem preveč obremenjevala."

Milo rečeno se druga spremljevalka miss Jugoslavije leta 1972 nima ničesar sramovati, saj se kljub svojim nekaj več kot 60 letom lahko pohvali z zavidanja vredno postavo.

"Ne vem, zakaj bi se morala skrivati pod kopalkami, če okoli mene ni nikogar. Moram pa reči, da nisem nudistka, nikoli nisem obiskovala plaž in kampov, namenjenim le nudistom. Raje rečem, da sem naturistka, torej izkoristim lepote, ki mi jih ponuja narava, in se na bolj intimnih krajih, kot je tudi ta odročna plaža na Lefkasu, veliko bolje počutim gola."

Novo na Metroplay: V uniformi chefinje se najprej nisem počutila dobro | Meta Repovž

Nova Story že v prodaji

Story Story 32/2013

Story Story 32/2013, od 31. 07. 2013