Nina Ivanič pokazala, kje najde tolažbo v času, ko je za koronavirusom zbolela cela njena družina

Nina Ivanič pokazala, kje najde tolažbo v času, ko je za koronavirusom zbolela cela njena družina (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
18. 11. 2020

Naša priljubljena igralka zdaj preživlja nič kaj lepe trenutke.

Po tem, ko je Nina pred kratkim preko svojega družbenega profila javnosti razkrila, da je zbolela za koronavirusom, se je naknadno še izvedelo, da se mu ni mogla izogniti niti njena družina. Tako se v zadnjih dneh igralka, ki jo spremljamo v seriji Najini mostovi, povsem posveča sebi in svojim najbližjim.

A tudi v teh nič kaj prijetnih časih si zna poiskati tolažbo, ki ji dvigne razpoloženje. "Kako dragoceni so lepi spomini. Še posebej zdaj, ko sem bolna jaz in vsa moja družina, se hranim z lepimi podobami, mislimi, občutki. Hvaležna sem, da nam ni huje in da tako lepo skrbimo drug za drugega," je zapisala ob čudoviti fotografiji, ki jo je objavila na Instagramu.

Gre za poletni utrinek, spomin na lepe počitnice, ki jih je preživela ob morju oziroma na otoku Cresu. Njeni sledilci so Nini in celi družini zaželeli hitro okrevanje in ji poslali veliko pozitivnih misli.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Ivanič (@ivanic.nina)

Priporočamo