Nina Ivanič v kopalkah pokazala postavo, ki je ne bi pripisali 49-letni dami: Fantastična je!

Je tudi vam Nina Ivanič podobna prelepi igralki Sharon Stone? (foto: Sandra Bratuša/Zaklop.com) Sandra Bratuša/Zaklop.com
24. 8. 2020

Naša igralka Nina Ivanič, ki smo jo videli že v številnih filmskih in gledaliških vlogah, je vsako leto samo še lepša.

Očitno spada med tiste srečnice, za katere se je čas preprosto ustavil, saj njen obraz in telo nikakor ne kažeta njenih let. Na počitnicah se je slikala v dvodelnih bikinkah in navdušila svoje sledilce, saj je njen trebušček čvrst, postava pa lepa in vitka.

Čudovit prizor je nastal na otočku Škarda, ki se nahaja južno od Cresa in kjer se je Nina očitno mudila na počitnicah. Ob sliki je v angleščini zapisala samo eno besedo: "Hvaležnost." Ja, v življenju smo lahko za veliko hvaležni, lepa igralka pa se tega očitno dobro zaveda. Nazadnje smo Nino spremljali v seriji Najini mostovi, ki se kmalu vrača na televizijske ekrane.

Sicer pa ima ta lepotica dva sinova, že 20 let pa je poročena z Matjažem Repom. Očitno se s soprogom razumeta več kot odlično, saj mu je letos, za obletnico poroke, namenila ganljiv zapis na Instagramu: "Vse težave sva skupaj premagala, vse lepo je ostalo. Matjaž, hvala, da si me prenašal, predvsem pa nosil po rokah."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gratitude. #gratitude #sumertime #sumervibes #love #beach #instagood #actresslife #actress #ninaivanic #sea #bluelagoon

A post shared by Nina Ivanič (@ivanic.nina) on