Nina Ivanič že dolgo ni bila tako seksi, v črnih kopalkah je plenila vse poglede

Je tudi vam Nina Ivanič podobna prelepi igralki Sharon Stone? (foto: Sandra Bratuša/Zaklop.com) Sandra Bratuša/Zaklop.com
28. 4. 2022

Praznične dneve so številni Slovenci izkoristili za krajši oddih in se podali na počitnice.

Med njimi je tudi priljubljena igralka Nina Ivanič, ki je tudi sicer navdušena popotnica in vsak prosti trenutek izkoristi za krajši pobeg. Tokrat se je odpravila v Grčijo, natančneje na otok Mykonos, kjer se ji očitno godi zelo lepo.

Vsekakor je toplo vreme, ki ga je Nina izkoristila za namakanje v bazenu. Za to sezono je očitno že izbrala črne, dvodelne kopalke, ki ji pristojijo kot ulite! V njih je videti kot mlado dekle in vsekakor niti približno ne kaže svojih let.

"Ful paše mal počitka, odmika, nič dela... Samo dobra hrana, pijača, v objemu družine. V butičnem hotelu @mykonos_princess je slika popolna," je zapisala ob prizoru, ki je številnim oboževalcem povzročal skomine.

Sicer to niso njene prve počitnice letos - že marca si je privoščila krajši oddih, obiskala je namreč priljubljeno hrvaško letovišče Poreč. No, ker celo sezono naporno dela, si bo poleti zagotovo privoščila še kakšen oddih v družbi svojih najbližjih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Ivanič (@ivanic.nina)