Nina iz Poroke na prvi pogled je po šovu srečna v objemu TEGA Slovenca: Razkrila je, kje živita!

Nina iz Poroke na prvi pogled je po šovu srečna v objemu TEGA Slovenca: Razkrila je, kje živita! (foto: Planet TV) Planet TV
25. 9. 2022

Poklicali smo jo in razkrila nam je VSE o svoji novi ljubezni!

Se še spomnite Nine Jug? Sodelovala je v resničnostnem šovu Poroka na prvi pogled, kjer so jo poparčkali z Domnom. Njuna zveza se žal ni obnesla, čeprav sta veliko obetala, je pa zato Nina po šovu le našla pravo ljubezen.

O kom govorimo?

Ko smo Nino nazadnje poklicale, je bila glede svojega izbranca še precej skrivnostna. Ni želela, da njegovo ime pride v javnost, če se on s tem ne strinja. Nekako še nista čutila, da je pravi čas, da njuno razmerje pride v javnost.

Tokrat je bilo vse drugače. 😍

Nina se nam je javila iz romantične Toskane, kjer trenutno uživa na dopustu s svojim Nejcem. Sicer Nina pravi, da se je njeno življenje po šovu spremenilo, saj jo ljudje prepoznajo. To jo sicer ne moti, veliko bolj pa to opazijo njeni bližnji.

"Sem zaljubljena. Zelo zaljubljena. Nejc je vse in še več, kar sem iskala. Je moj sanjski moški," nam vsa navdušena prizna Nina.

Če pobrskate po vseh spodnjih fotografijah, ki jih je objavila iz njunega izleta v Italiji, boste videli, kako prikupno se Nina stiska v njegovem objemu. Ja pa iiiii!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ninka Planinka (@ninka.planinka)

Gre za Nejca Lebarja, ki prihaja iz okolice Kranja. Nina nam je zaupala, da trenutno še ne živita skupaj, vendar raziskujeta možnosti.

Dodala je, da je v trenutnih časih težko najti cenovno ugodno stanovanje, zanjo pa situacijo otežujeta njuna psička, katera ima neizmerno rada.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ninka Planinka (@ninka.planinka)

"Jaz živim v Kranju, on v bližini Kranja. Vidiva se vsak dan, veliko sva skupaj in predvsem uživava," nam je še zaupala.

Fotografije: Planet TV

Preberite več na Cosmopolitan.si