Nina Osenar ima novega!

Nina Osenar in Marko Potrč (foto: Planet TV) Planet TV
31. 7. 2014

Sovoditelja! Jeseni se na Planet TV vrača priljubljeni šov Moj dragi zmore. Četrta sezona šova bo postregla z nekaj novostmi, kot sovoditelj se Nini Osenar pridružuje Marko Potrč.

Potrča slovensko občinstvo že dobro pozna, da zmore, pa je dokazal tudi v posebnem zvezdniškem finalu 2. sezone Moj dragi zmore, ko je priigrani denar namenil v dobrodelne namene. Marko se bo lahko zato morda še bolje vživel v vlogo tekmovalcev, saj se je v nalogah preizkusil tudi sam.

"Z Nino je super delati," je pred novim izzivom povedal Marko, da se bosta na snemanjih lepo ujela, pa je prepričana tudi Nina: "Zelo pomembno je, da je bilo takoj jasno, da si deliva smisel za humor."

Ključni člen oddaje ostaja tudi Miha Brajnik, ki bo v novi sezoni prevzel nalogo glavnega urednika oddaje in bo vpleten v sam koncept oddaje. Prav Miha je tisti, ki koncept oddaje najbolje pozna, saj je že v prvih treh sezonah aktivno sodeloval pri pripravi scenarijev in nalog.

Prihajajoča četrta sezona Moj dragi zmore bo še bolj zanimiva, saj bo v celoti tematsko obarvana, zato je tokrat pomemben tudi poklic dragega. V četrti sezoni se bodo tako za 5.000 evrov pomerili pari, kjer moški na primer obvladajo borilne veščine ali nogomet, k prijavi smo me drugim povabili tudi policiste in gasilce, zanimanje za sodelovanje pa je tako kot pri prejšnjih sezonah preseglo vsa pričakovanja.