Nina Osenar: Ima seksi naslednico

Vir: Nova
8. 6. 2009

Svetovno znani fotograf Jarmo Pohjaniemi, ki ga v Sloveniji poznamo predvsem po tem, da je večkrat slekel (menda takrat svojo ljubico) Nino Osenar in njene gole fotografije objavil v našem in ameriškem Playboyu, je znova vrgel oko k nam. Tokrat ga je zamikala lepa plesalka in lanska miss Casinoja Kongo Nadiya Bychkova.

Le slaba dva meseca po tem, ko se je Nadiya vrnila iz Miamija s kratkega modnega izleta, smo prestregli elektronsko sporočilo, ki jasno razkriva, da jo Jarmo vabi nazaj čez lužo. In ker so Nino Osenar prav gole fotografije iz Playboya izstrelile med zvezde, se hitro lahko zgodi, da bo njeno pot ubrala tudi ukrajinska lepotica.

Želi si jo golo

To, da je Nadiya s svojo plesno postavo in z nasmehom na kratkem obisku očarala številne Američane, je že ob njenem prihodu iz ZDA potrdil producent njenih fotografiranj in lastnik modne agencije Miami Models Jorge Fuentes, ki je udeležen tudi pri glasbenem uspehu Sanje Grohar v Španiji.

Elektronsko sporočilo, ki smo ga prestregli, pa je za nas nekaj novega, saj vemo, da sta se že vsaj dva slovenska Playboyeva fotografa trudila, da bi Nadiyo fotografirala za naslovnico te moške revije.

Jarmova ponudba je očitno zelo resna, saj v elektronskem sporočilu navaja svoje reference, kontaktno številko in navodila za testne fotografije, ki naj bi jih Nadiya, če bo njegovo ponudbo sprejela, poslala v Ameriko.

Veliki osvajalec

Jarmo ne slovi samo po tem, da so njegove gole fotografije izvrstne, ampak tudi po tem, da se močno trudi osvojiti dekleta, ki jih postavi pred objektiv. In tako je bilo tudi z nekdanjim Playboyevim dekletom Nino Osenar.

Nina je namreč prav zaradi njegovega prihoda v Slovenijo in fotografij postala takrat največje ime med modeli in s tem je bil zagotovljen njen obstoj na medijski sceni. Jarmo in Nina sta si bila zelo naklonjena, saj je o Nini takrat govoril kot o ptici, ujeti v zlati kletki.

Romanca, ki se je spletla med temnolasko in šarmantnim fotografom finskega rodu, je bil tudi ključni razlog, da je bil tisto poletje Jarmo večkrat mudil v Sloveniji. Očitno so mu Slovenke, pa čeprav ukrajinskega rodu, prirasle k srcu in škoda bi bila, če lepe plesalke ne bi gledali na straneh ameriškega Playboya. Škoda za nas in za Američane.

Zoja Ahlin

Priporočamo