Nina Osenar ima sinčka Marlona!

Nina Osenar ima sinčka Marlona! (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Nova
25. 5. 2017

Pretekli konec tedna je prvič postala mamica TV-voditeljica Nina Osenar. Z izbrancem Dejanom Kontrecem sta postala starša sinčku, ki sta mu izbrala za Slovence precej neobičajno, čeprav zelo lepo ime. 

Njun sinček je namreč Marlon. Srečnima staršema smo čestitali, Dejan pa nam je še zaupal, da sin imena ni dobil po slavnem ameriškem igralcu Marlonu Brandu.

"Tako sva se odločila, ker je bilo ime obema všeč. Najprej je bila ideja sicer bolj Ninina, ampak ker je bilo ime všeč tudi meni, je obveljalo. Ne bi pa mogel reči, da prihaja od Marlona Branda, saj Nina pozna še nekoga s takim imenom."

Dejan ima sicer iz prejšnjega zakona že 15-letno hči in 10-letnega sina. Nedavno, že ko je potekalo svetovno prvenstvo v hokeju v Parizu, smo ga tudi opazili, kako igra nogomet s sinom ob Koseškem bajerju, kjer živi. To pomeni, da se sam, kljub funkciji, ki jo zaseda, je namreč sekretar Hokejske zveze Slovenija, ni udeležil prvenstva, vsaj do poroda drugorojenca ne, in je počakal, da njegova draga Nina rodi.

Priporočamo