Nina Osenar in Dejan Kontrec: Astrologi pravijo, da gre za težaven odnos

Nina Osenar in Dejan Kontrec: Astrologi pravijo, da gre za težaven odnos (foto: Žiga Culiberg) Žiga Culiberg
27. 5. 2022

"Dejanovo Sonce je v kvadratu z njenim Saturnom v tehtnici, kar nakazuje na težaven karmičen odnos. Dejan skuša premagati svoje omejitve iz preteklosti. Podzavestno se je znašel v situaciji raziskovanja samega sebe in Nina je njegov steber, ki mu omogoča rast in razvoj. Dejan njej daje upanje in optimizem, vendar se mora spoprijeti tudi z njeno močno zemeljsko resničnostjo. Obstaja veliko skritih izzivov, saj se oba zavedata potrebe po doseganju višjih ciljev. Skozi boj poskušata okrepiti in podpirati dostojanstvo drug drugega.

Njegova Venera je v kvadratu z njenim Plutonom v tehtnici, kar nakazuje, da Ninina mehka, ljubeča narava lahko naleti na podzavestne močne impulze Dejana. Ta vpliv povečuje spolno privlačnost, vendar je za Dejana običajno povezan s preveč konfliktov, zato se v razmerju, če njegove potrebe niso zadovoljene, ne počuti dobro.

Dejanov Pluton v devici tvori trikotnik z njenim Marsom v biku, kar nakazuje, da sta spolno zelo aktivna, ter aktivno vključena v proces delovanja drug drugega. Zaradi njene moči in globokih občutkov je razmerje lahko zelo dinamično. Nina v bistvu pomaga Dejanu, da izpolni svoje potrebe."

Vir: Horoskop.si